Työmiehen hymy ja muuta ajanvietettä

On kieltämättä melkoisen mielenkiintoista herätä aamulla klo 7h30 ovikellon soittoon, ja siihen tietoon, että luvassa on tuntikaupalla seinien porausta, työmiehen hymyjä ja muuta miellyttävää. Lojuimme sitten Sannan kanssa sängyllä katselemassa roskaa televisiosta aamupäivän... edes peseytymään on melkoisen vaikea mennä kun kylppärissä joku poraa seinää.

Sannan ja Ollin luona tekevät lämmitysremonttia. Ja on aikakin.
Sisälämpötila ei juuri kymmentä ylitä, ja etenkin suihku on paljon kivempi kun hanasta tulee muutakin kuin jääkylmää vettä.

Epämääräisesti lojutun aamun ja työmiesten välttelyn jälkeen selvisimme kuitenkin kaupungille, minä niissä kuuluisissa harmaissa housuissani ja pikkumyykengissä. Joita ei ole tarkoitettu pitkäaikaiseen kävelyyn, ainakaan jos ei ole tottunut korkoihin.

Joulumarkkinoista ei ole vielä raporttia, kuvista tulee tunnelmallisempia pimeän aikaan. Annetaan nyt kuitenkin pientä esimakua katedraalin nurkalta. Kyllä se vain on häkellyttävän komia rakennus, vaikka ei ensimmäistä kertaa näekään...

(Klikkaamalla tarjolla vähän suurempaa kuvaa.)

 • zapiska
  Kommentti Lähettäjä: zapiska
  03/12/2008 @ 19:19

  Komea on kirkko. Nuo joulukojut katedraalin edessä vaikuttavat perin pieniltä. Vuosisatoja sitten on osattu rakentaa melko mahtailevasti. Hyvä sen katveessa on joulumarkkinoita viettää
  tälläkin vuosituhannella.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  05/12/2008 @ 12:19

  on. ja ties vaikka viettäisivät ensi vuosituhannellakin..

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!