Turhautumia ja turhautumien korjaamista

Eilen oli varsin turhauttava päivä.

Puolenpäivän jälkeen raahauduin ulos mennäkseni työkkäriin vaatimaan sitä Neuvojaihmisen tapaamista, jota ilman yliviivaavat työnhakijoiden listalta. Lähtiessäni kurkkasin postilaatikkoon, ja siellähän odotti ANPE:n kirje:
"Teille on varattu tapaaminen 24.12. klo 8:30."
Whipii, jouluaattona. Teette ilmeisesti ihan tahallanne?

Hivuttauduin kuitenkin ulos ja kauppaa kohden. Pyörin Auchanissa kolme varttia, valiten juuri oikeanväristä lahjapaperia ja juuri oikeanlaisia joulukortteja ja mandariineja. Kassajonossa tajusin unohtaneeni lompakkoni kotiin.
Ei mandariineja torstaille.

Tänään sain revanssini. Löysin joulupaperia, mandariineja, enkä edes paleltunut ulos.

Päivän paras uutinen kuitenkin herätti minut. Noh ok, ehkä se ei ole mitenkään laitonta soittaa ihmiselle puoli kahdeltatoista... Langanpäässä oli liian nopeasti puhuva naisihminen siitä laboratoriosta, jossa kävin taannoin haastattelussa, ja olin ihan varma että homma meni surkeasti. Ilmeisesti muut olivat vielä surkeampia, sillä ymmärsin pälätyksestä sen varran, että haluavat palkata minut. CDI, eli toistaiseksi voimassa oleva sopimus, aloitan tammikuun alussa. :D

Ainoa, joka minua tässä vähän säälittää, on ANPE:n Neuvojaihminen. Voisitteko te muka kuvitella parempaa seuraa jouluaattoaamuna kuin näsäviisaan ulkosavolaisen?

( kuva: o2b, tällä lisenssillä )

 • Idhren
  Kommentti Lähettäjä: Idhren
  13/12/2008 @ 22:54

  Hei onnittelut duunista! ^^

 • sirokko
  Kommentti Lähettäjä: sirokko
  14/12/2008 @ 10:01

  Vau, kävipä se nopeesti! Onnittelut vaan, ehkä työkkärissäkin toipuvat.

 • Sanna
  Kommentti Lähettäjä: Sanna
  14/12/2008 @ 12:29

  Ei oo totta!!! Mahtavaa! Onks sullakin sitten se kuukausi koeaikaa vai miten? Mä ilmoitin vaan Assediccin sivuilla etten ole enään työnhakija, että saavat ilmotella anpeellekkin. No miten kerro kaiki tapahtu tai parempi vielä raahaudu meseen!!

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  14/12/2008 @ 19:44

  Kiitokset :)

  Sanna, nyt ollaan Lutzissa, eli huomenna kyllä raahaudun nettiin. Voisikin joo vaan ilmotella assedicille, pääsisi vähemmällä kirjeiden kirjoittelulla.

 • Anne
  Kommentti Lähettäjä: Anne
  16/12/2008 @ 10:01

  Hölmöjähän ne on, jos hankkivat duunia aatolle. :-P

  Minä olen monet aatot ollut töissä ja ihmetellyt, miten ihmiset viitsivät vielä aattoiltana hoidella kuivia asioitaan. Käsittämätöntä.

  Mutta onnea duunista! *onnituspläiskäys*

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  16/12/2008 @ 17:04

  Kiitos sinnekin.
  Joo, en minäkään tajua kuka oikeasti _viitsii_ neuvoa jotain työtöntä vielä aattona, mutta kai ne sitten on vaan velvoitettuja…

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!