Aatamin asussa ja vähän Eevankin

Meinasin ihan linkittää päivän koomillisimman uutisen, joka on samalla osoitus ihmisten tekopyhyydestä, mutta en saa googlattua sitä mistään esiin. Joutuu siis pitäytymään linjalla "kuulin aamulla radiosta mutta en muista nimiä".

Joka tapauksessa, jollain nurkalla Ranskaa järjestettiin taannoin nykytanssifestivaali, jonka yksi esitys, nais- ja miestanssija, pidettiin kirkossa. Naisihminen vilahti tanssin lopussa alasti muutaman sekunnin ajan.

Ihmiset olivat uutisen sanojen mukaan järkyttynyneitä (sic!). Kuvitelkaa nyt! Nainen Eevan asussa kirkossa! Mikä voisi olla karmeampaa! Kaikin puolin pyhän paikan halveksuntaa! Hiippakunta on ilmaissut syvän paheksuntansa festivaalin järjestäjille, ja haluaisi jopa estää ensi vuoden tapahtuman.

...suuria ovat ongelmat tässä maassa.

- - -

Päivän vaarallisin:
Töissä Ison Pomon lähettämä kilon painoinen joulusuklaalaatikko päätyi tarjolle minun työpöytäni kulmalle. Pakko oli siirtää se kädenmitan ulottumattomiin.

 • Luuseri Luzernista
  Kommentti Lähettäjä: Luuseri Luzernista
  18/12/2009 @ 07:15

  No kas kas että saivat edes esittää syntistä tanssia kirkossa!

  Kerran töissä en voinut vastustaa konvehtirasian kutsua, mutta valehtelin seuraavana päivänä sujuvasti aivan toisen työntekijän pistelleen herkut poskeensa… ;-)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  18/12/2009 @ 10:16

  Valehtelun taito on oiva :)

 • Stello
  Kommentti Lähettäjä: Stello
  07/01/2010 @ 20:14

  Mun mielestani tanssi ei sovi kirkkoon, ja on todella kuvottavaa, etta joku on niin tyhma ja epakunnioittava, etta esiintyy kirkossa alasti.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!