Äygh. Ja kirahveja.

Toisinaan on päiviä, jotka mieluiten vain nakkaisi roskakoriin, ja heittäisi tulitikun perään. Esimerkiksi tämä päivä. Sen kummemmin yksityiskohtiin menemättä, totean vain että voihan perse. Seuraavaksi voinkin sitten jatkaa eteenpäin, epäonnistua hieman vähemmän, ja taivas ei taaskaan tippunut niskaani. (Kummasti se vaan aina jättää tippumatta. Tehokasta liimaa käyttävät, penteleet. Itsesäälissä rypeminen loppuu useimmiten siihen pisteeseen, kun tajuaa, että taivas ei putoa vaikka kuinka kohtaloaan valittaisi.)

Päivän piristykseksi voidaan käyttää esim. Pieniä Eläimiä. Tällä kertaa poseeraamassa Baselin eläintarhassa hieman isompien eläinten kera.

En muuten ole ollenkaan kirahvikuosisten vaatteiden ystävä. Moinen täpläkuosi näyttää ihan takuuvarmasti paremmalta kirahvin yllä kuin minun päälläni, joten jätän suosiolla sen pitkäjalkaisille ja -kaulaisille otuksille. Tuskin kirahvikaan tulee suureen ääneen vaatimaan koristuksekseen persjalkaisen ulkosavolaisen maidonvalkeaa nahkaa.

 • astird
  Kommentti Lähettäjä: astird
  27/01/2009 @ 22:05

  hei hienoa, ma just postasin ja kuvailin myos paivaani sanalla perse.

  se oli sit varmaan taa tiistai, ei meissa mitaan vikaa ole.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  27/01/2009 @ 22:53

  Mussa itseasiassa jopa vähän on, mutta tulen myöhemmin avautumaan asiasta pidemmin UKn puolella…

 • Puhis
  Kommentti Lähettäjä: Puhis
  29/01/2009 @ 20:16

  Hei sähän et majaile ees kaukana musta, jos Nancyssa oot! Tostahan tulee juna sinne alta aikayksikön.

  Onks se näkemisen arvoinen kaupunki? Ja onks siel jotain speciaalii minkä esittelisit kaikille sinne käymään tuleville? Ja kauan oot majaillu siellä, ku kerta sujuvaa ranskaa puhut, vai puhuitko jo ennenku sinne menit?

  Tossa sulle penni ajatuksistani:D Kiva, jos jaksat vastailla:)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  30/01/2009 @ 15:51

  Noh siis, ei tää mikään suuri turistikohde ole, mutta jos art nouveausta on kiinnostunut, niin muutama ihan kiva kortteli löytyy. ( http://stazzy.net/index.php/2008/nancyn-matkailunedistamisblogi1 )
  Niin, ja tietysti Place Stanislas, joka taitaa olla ihan Unescon maailmanperintökohde…

  Onhan tuota tullut Ranskassa oltua jo.. öö.. reilut kolme vuotta, asuin tosin välillä Strasbourgissakin. Ja puhuinhan mä (huonoa) ranskaa jo aiemminkin.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!