Aivokapasiteettirajoittuneisuutta ja töitä

En ole yleensäkään mikään musiikkiteeveekanavien suurkuluttaja, mutta tällä hetkellä täkäläiset ovat aivan sietämättömiä. Oikeasti, kuka voi säilyä täysijärkisenä, kun sisältö on tunnista toiseen huonoa huokailtua ranskalaista ar-and-been tapaista scheissea? Ja nähtävästi tuota vielä joku ostaakin. Ei ihme, että täkäläinen nuoriso pukeutuu valkoisiin tuulihousuihin ja nahkatakkiin. Aivovaurion saa vähemmästäkin kuin yliannostuksesta Shy'mia tai Christopher Maéa.

Toinen viime aikoina ihmettelemäni aivokapasiteettirajoitteinen asia liittyy TVkaistaan. Tai tarkemmin ottaen MTV3:n "jatkuu" -pätkiin. Tiedättehän, tai ainakin useat tietävät, että ne ovat nykyään niitä semmoisia oranssivalkoisia muutaman sekunnin pätkiä, joiden kulmassa mainostetaan jotakin ohjelmaa tai sarjaa. Yksi viimeisimmistä bongaamistani oli: "Kymmenen uutiset joka päivä klo 22.00"
No shit, Sherlock? En olisi millään arvannut, että uutislähetys tulee joka päivä, saati, että kymmenen uutiset alkavat kello kymmenen. Vaan, ehkä Suomessa on joku katselija, jolle tämä tieto on erittäinkin tarpeellinen.

Huomisaamuna pitäisi vaivautua heräämään poliittisesti korrektiin aikaan, selvitä ennen puoli yhdeksää asemalle ja mennä töihin. Kuukauden lomailun ja pitkään nukkumisen jälkeen mielenkiinto on pikkuisen niin ja näin. Toisaalta olen oikeinkin tyytyväinen että olen saanut töitä, toisaalta on vaikea motivoida itseään uuteen päivärytmiin. Mutta, eiköhän se siitä, viimeistään kun saan valkoisen puseron päälleni.
Työunivormut kivoja.

Kuvituksena mihinkäänliittymätön juhannuskuva muutaman vuoden takaa.

 • J
  Kommentti Lähettäjä: J
  05/01/2009 @ 01:18

  Kymppiuutisethan tulivat pitkään maanantaisin JO yhdeksältä, mutta ovat nyt siirtyneet takaisin huomattavasti loogisempaan kello kymmenen lähetysaikaan. Siitä siis johtunee tuo infopläjäys “joka päivä klo22″. Millanen sun uusi duuni on?

 • K
  Kommentti Lähettäjä: K
  05/01/2009 @ 10:22

  J oliki ehtiny ensin ;D Eli juurikin tuon takia sitä mainostetaan. Myöskin radiossa on paljon ko. asiaan liittyviä mainoksia.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  05/01/2009 @ 13:23

  No voi sissus ja epäloogisuus.
  Olen selkeästikin ollut liian pitkään ulkomailla. Minkä hilskatin takia ne sitten jättivät sille nimeksi “kymmenen uutiset"?

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  05/01/2009 @ 13:25

  ainiin, duuni.
  Laatuhenkilö laboratoriossa. Samaa kuin aiemminkin, paitsi että ei ollenkaan, koska organisaatio on “pikkuisen” suurempio.

 • zapiska
  Kommentti Lähettäjä: zapiska
  05/01/2009 @ 16:10

  Kymmenen uutiset nimi jäi, koska ohjelman (uutisten) paikka oli vain lainassa ja katsojat olivat nimeen tottuneet. Nyt kun uutiset palaa oikeaan kellonlyömään, katsojat ovat edelleen nimeen tottuneita.
  Sen osalta ei tarvita ns. uutta lanseerausta. Nerokasta, vai mitä?

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  05/01/2009 @ 17:44

  Ei minun voi olettaakaan ymmärtävän neroja.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!