Bongaa Tuntematon bloggari

Tarja haastoi minut taannoin kertomaan tuntomerkkejä itsestäni.
Ihmeen vaikea haaste. Mistähän minut tunnistaisi, jos nyt jätetään tämä tukanreuhka pois laskuista?

1) Kesällä olen jatkuvasti aurinkolasit päässä, sillä saan hirmuisen äkkiä päänsäryn auringosta, ja sitten en näe mitään.

2) Olen se, joka kulkee tuttujen ohi tervehtimättä, sillä en joko hajamielisyyttäni tajua heitä, tai yhden tapaamiskerran jälkeen en tunnista. Noloa. Kasvomuisti pyöreä nolla.

3) En myöskään ymmärrä jos minulle puhutaan selän takana. Sitten reaktio on sellainen hömelö "quoi?" Olen siis se typerä suomalainen.

4) Rahtaan mukanani jatkuvasti yhtä ja samaa ylisuurta käsilaukkua.

5) Minut löytää helpoimmin kotoa vaakatasosta tai tietokoneen äärestä. Jos ei kuitenkaan halua vieraila meillä, kannattaa kokeilla sitä kapakkaa, jossa on hinta-laatusuhteeltaan kaupungin paras olutvalikoima eikä liian kovaa musiikkia.

6) Minä en kulje kuulokkeet korvissa. Etenkään sen takia, etten omista mitään laitetta jolla musiikkia soittaisi. Lisäksi, olisin edellämainitun hajamielisyyteni takia varmastikin hengenvaarallinen liikenteessä jos vielä musiikki veisi osan huomiosta.

Hmm. Haastan Sveitsistä Gingerin, Promadinan ja Annen mukaan tällä kertaa.

 • Ginger
  Kommentti Lähettäjä: Ginger
  05/05/2009 @ 11:58

  Tänks! Ryhdyn hommiin pikimmiten; mulla on menossa laiska ei-kiinnosta-ku-kattoo-telkkaa - viikko (nokun on kylmää), joten tämä haaste tuo oivan katkon. Tuli tarpeeseen.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  06/05/2009 @ 07:57

  Ha, osuin sitten oikean :D

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!