Viikon bongaukset, osa K(arva)

Hei, kattokaa nyt miten hienoja kuvia saa aikaan kun on oma henkilökohtainen valokuvaajatar, ja Tuntematon Bloggari voi vain keskittyä näyttämään söpöltä!

Mutjoo, sitten päivän asiaan, eli kaikenkarvaisten netti-ihmeiden bongauksiin:

* Kulututusjuhlasta päädyin Futuren, alias Elina Hiltusen blogiin, jossa ihmetellään koiranvaatteita Harrodsin lemmikkiosastolla. Saisikohan noista nukenvaatteita..?

* Totesin myös, etten ole ollenkaan tosinainen takkujeni kanssa: "Tosinainen sukii pääkarvojaan tunnollisesti jollain kilinkellikarvoista tehdyllä eebenpuuharjalla sata vetoa mekkaan päin joka ilta kello yhdeksän. Hiuksille jutellaan mukavia päivittäin, koska muuten niille tulee paha mieli. Kotona niiden päälle valellaan mirhamia ja metsämansikoiden päältä kerättyä aamukastetta. Hiukset, kuten hyvin tiedämme, ovat öljyäkin arvokkaampi, uusiutumaton luonnonvara. Niiden päällä pitää kirjaimellisesti istua."
Koskeekohan tämä myös kissankarvoja? Kiitokset oppitunnista Midinetille.

* Karvaisista kavereista on ehdottomasti remonttiavuksi, sen osoittaa vääjäämättä Villi the Kissa. Ainakin karvainen kaveri ottaa nokoset jos omistajake ei ehdi. Onkohan Villi the Kissa jotain sukua Paf le Chat:lle?

* Chat et essai tarjoaa kasan kissa-asioita. Osaltaan hyvin hämmentäviä kissa-asioita. Yhden postauksen patsaiden tyylin tunnistin, ja pieni surffaus lähetti itsensä taiteilijan Alain Sechas'n sivuille: tämä uimarengaskissa pönötti Strasbourgissa työmatkani varrella katsellen olkansa yli ohitserämisevää raitiovaunua.

 • sirokko
  Kommentti Lähettäjä: sirokko
  17/06/2009 @ 00:16

  Se oli siis Elina Hiltunen eikä Hirvonen, huomasin, kun kävin valitsemassa golf-asua koiralleni.

  Uimarengaskissa oli aika pelästyneen näköinen eikä ihme, siellä keskellä liikennettä, siinä voi autoilijakin katsoa kaksi kertaa ja ajaa edellä jarruttelevan perään..

 • Naze
  Kommentti Lähettäjä: Naze
  17/06/2009 @ 12:21

  Ou jee, terkut sinne Savoon! Läpsi mustiikkeja minunkin puolesta, jää vierailut tältä kesältä väliin. Ja muista käydä Unnukassa ostamassa kippoja ja kuppeja ;)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  17/06/2009 @ 13:24

  Sirokko,
  Kah, niinpäs onkin. Oli iskenyt lukuhärö kirjoittajalle.

  Naze,
  Saa nähdä ehdinkö Unnukkaan saakka :D

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!