Computer says nooo...

Teimme sitten juuri ja juuri yön yli kestäneen pikavisiitin Lutziin. Tai noh, minä tein, L. on siellä vieläkin. Minä palasin kiltisi kotiin, jossa odottamassa oli paljon kissankarvoja ja äärimmäisen hellyydenkipeä kissa, jolla ei enää ole ripulia (!). Viimeisen yksityiskohdan kaikki halusivatkin tietää.
Tuleekohan minusta sitten joskus äityidyttyäni bloggari, joka analysoi päivittäin vauvansa kakan koostumusta?

Oikeasti halusin tehdä tunnustuksen.

En ole koskaan katsonut ensimmäistäkään jaksoa Lostia.
En myöskaan Gossip Girlsia. Minulle lyhenne GG viittaa tiukasti Gilmore Girlsiin, josta siitäkin tipuin kyydistä joskus neljännen kauden aikana.
Myös Pako (alias Prison Break) on en-ole-koskaan-nähnyt -listalla.
Dr. Housea katsoin yhden jakson ja päätin vakaasti, etten enää koskaan.
L:n suursuosikista Nip/Tuckista olen valitettavasti katsonut enemmän kuin yhden episodin, ja nyt välttelen kaikin voimin.
Jopa Desperate Housewifesista plakkarissa on ainoastaan ensimmäinen kausi.

En siis ole millään tavoin vakavastiotettava tv:n katselija.

Vielä epävakavammin otatte minut, kun kerron seuraavani suunnilleen kaikkia mahdollisia amerikkalaisia poliisisarjoja. TVkaista avasi taivaan ja mahdollisti sen, että voin ahmia tahtomani CSI:t silloin kun haluan, alkuperäiskielellä, ja oltiin sitten Las Vegasissa, New Yorkissa tai Miamissa. Criminal Mindsiin olen ihastunut vielä CSI:ta enemmän, sen seuraamisessa oivana apuna ovat laitonta tiedostonsiirtoa harrastavat ihmiset. Myös NCIS on tuttu kirjainyhdistelmä, mieluummin Nelonen kuin M6.


Saanko synninpäästön, jos totean, että poliisisarjojen lisäksi TVkaista toi ulkosavolaisen ulottuville laadukkaampaakin tavaraa?

Teho-osaston viimeinen kausi on tiukassa seurannassa.
Late Lammas pääsi talteen tietokoneelle.
Ja tietenkin, oi tietenkin, Pikku-Britannia. Amerikkalaisten one-linereiden rinnalle kaipaa joskus vähän brittihuumoria.

Tehkääpä edellisen perusteella villi arvaus älykkyysosamäärästäni ja sivistyneisyydestäni...

 • Hanna ja Sanna
  Kommentti Lähettäjä: Hanna ja Sanna
  15/02/2009 @ 11:26

  Moi Stazzy!

  Opiskelemme Oulun seudun ammattikorkeakoulussa markkinointia ja teemme opinnäytetyötä, jossa tutkimme muotibloggaajien suhtautumista ja mielenkiintoa blogimarkkinointia kohtaan. Jos haluat lisätietoa tutkimuksesta tai olet kiinnostunut osallistumaan kyselyyn, lähetä sähköpostia osoitteeseen ProjectFashionblogs@gmail.com.

  Terveisin Hanna ja Sanna

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!