Eettistä muotia ja internet

Herramunjee! Internet toimii!

Ensimmäinen kerta mun Ranskanhistorian aikana, kun minkäänsorttinen operaattori uhkailee kolmella viikolla ja tekee homman lopulta neljään päivään... (!) Nyt sitten voi siirtyä etsimään telkkarin kaapeleita ja sitä härpäkettä jolla puhelin liitetään boksiin, ja niin edespäin. Niin, ja tietokonelaukusta löytyi kompassi, muttei hiirtä.

Muutenkin pitäisi muistaa hoitaa asioita. Käydä päivittämässä sairausvakuutukset tälle nurkalle maata, ostaa moottoritielle tullikortti... vuokran maksaminenkin voisi olla ihan pop (ainakin vuokranantajan mielestä. Mun mielestä sen voisi ihan suosiolla unohtaa kokonaan).

Mutta, muistan sentään muistuttaa Pariisinasujia ja -kävijöitä siitä, että vielä tänä viikonloppuna ehtii ihmettelemään Ethical Fashion Showta. Niillähän on oikein art nouveau -juliste tänä vuonna. Paikka on vaihtunut Louvresta Tapis Rougeen, mutta idea lienee sama. Minä en sattuneesta syystä pääse paikalle, mutta uteliaat voivat käydä kurkkimassa viimevuotisia tunnelmiani. Joku catwalk-videokin eksyi mukaan.

Ja jos et nyt tänä viikonloppuna pääse Pariisiin, niin seuraavat kaupungit samalle tapahtumalle ovat sitten Milano ensi maaliskuussa ja Barcelona huhtikuussa. Vientiä tämä.

 • Maria M.
  Kommentti Lähettäjä: Maria M.
  04/10/2009 @ 18:07

  Mm, Barcelona… Sinne vähän mieli halajais.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  04/10/2009 @ 20:05

  Eettinen muoti, oi mikä ihana tekosyy.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!