Kahvinpuruja madoillesi, Emmanuelle?

On taas aika puolivuotuisen (tai noh joo, en mää tiedä milloin viimeksi) hakusanalistauksen. Eli millä kaikella onkaan eksytty lukemaan ulkosavolaisen integraatioyrityksiä ja -vaikeuksia, noin niinkuin toukokuun aikana.

- kahvinpuruja madoille
Oi kyllä, madot käsitykseni mukaan rakastavat niitä. Toivottavasti teet myös matokompostin?

- Emmanuelle
Laatukirjallisuutta hän. Joka muuta väittää... eiku.

- odottavan aika on pitkä
Varmasti. Kertovat, että jälkeläisiä odottavan aika on erityien pitkä, osapuilleen yhdeksän kuukautta.

- Nilkkani
Mikähän nilkassasi mahtaa olla vialla? Todella vaikea tehdä minkäänmoista analyysia, jos et anna hieman laajempaa kuvausta oireistasi Googlelle. Ach, silmäni.

- keltaiset kumisaappaat
Tämä on yllättäen (tai "yllättäen") yksi all time suosituimmista hakusanoista. Keltaiset kumisaappaat kiehtovat. Joku muuten jopa tarjoutui ostamaan ne. Sanoin ei. "Yllättäen".

- lammas blogi
Aww. Tällä muuten päädyttiin uusimpaan aluevaltaukseeni. Saa käydä kurkkimassa.

- otsatukka
Liian lyhyt ollakseen pitkä ja liian pitkä ollakseen lyhyt. Yritän kovasti kasvattaa.

- kuusi erottavaa askelta
Hui. Mitenkähän mut liitettäisiin Barack Obamaan...?

- juomapullovyö
Joo on. On se ihan kätevä kunhan siihen tottuu. Vähän outoa tietty juosta vyön kanssa.

- suosittu blogi
Höhö. Menkää sit ihmeessä jonnekin muualle. :) Mutta joo, kaikki aiheen äärivakavasti ja sydämelleen ottavat voivat käydä lukemassa erittäin asiantuntevia ohjeita vaikka *täältä*.

- b2evo asennus
Suosittelen ahdottomasti b2evon omia keskustelupalstoja ja ohjeita. Ihmeen kivuttomasti se asentui (siis tämä blogipohja).

- CV ranskalainen
kesätyö ranska
ranskalainen cv
ranskankielinen työhakemus

Toivottavasti vinkeistäni oli hyötyä jollekulle. Jos sait paikan hei, tule huikkaamaan! Olen vastakin mielelläni hyödyksi! Kunhan nyt saisi itse sen työpaikan. Ne jotka eivät osaa, opettavat.

- louvren turvajärjestelyt
Siis mitähä? Mitähän meinasit kyseisestä museosta mennä varastamaan? Jos onnistut, kerro minullekin millaiset turvajärjestelyt olivat. Tästä blogista ei valitettavasti irtoa sisäpiirin tietoa, vaikka olisihan se hienoa katsella Milon Venusta omassa olkkarissa...

Kirjoittaja ei tiedä kuinka siankyljen ja hapankaalin kuvat liittyvät aiheeseen. Kirjoittaja ei myöskään ota vastuuta niiden mahdollisesti aiheuttamista reaktioista vegetaarisimman lukijakunnan keskuudessa.


 • Jaana Merimies
  Kommentti Lähettäjä: Jaana Merimies
  06/06/2009 @ 10:06

  Aaawww, lampaita! Hauska idea tollainen. Ja sisäinen ituhippikään ei noista kuvista loukkaantunut, itse asiassa alkoi vaan tehdä mieli maistaa hapankaalia. On kuulemma hyvää, sanovat useat.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  06/06/2009 @ 16:04

  Täkäläinen hapankaali on tosi hyvää, ja vaikka ravintoloissa tarjottu versio onkin varsin lihalla päällystetty, niin ei kai sitä kukaan pakota makkaran kera syömään.

  Tosiaan, jopa mä tykkää choucroutista, vaikken ole mikään kaaliruokien fani.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!