Kaikki on karvasta kiinni

Minusta lähtee vähemmän karvaa kuin Paffista, mutta minullakin on karvaongelma. Tai, oikeammin ongelma on naisellisesti Ikuinen Epätyytyväisyys. Hiukseni ovat olleet epämääräisessä takussa, kuten kuvista voi huomata, jo pirun monta vuotta. Tarkemmin ottaen jonkun seitsemän tai kahdeksan vuotta... En ole sinänsä kyllästynyt tähän vielä ollenkaan, ja mummukin on vähitellen lopettanut "milloinkas sinä leikkaat nuo solmut poikkeen?" -vihjailun. Ongelmana vain on etutukka.

Kasvatin tätä joskus tuossa syksyllä pidemmäksi, ja kun se oli pidempi, ihastelin aina vanhoja valokuvia: "Onpas tuo frange kiva lyhyenä". Nyt kun taas lyhensin, tämä onkin jotenkin ihan liian lyhyt, ja viimesyyskuisista tupareista oleva kuva sai kummastelemaan pidempää versiota: "Oikeestaan, pidempi ei ollut paha ollenkaan".

Pitääkin vissiin muotiblogityyliin kysyä laajalta lukijastolta apua. Kumpi on parempi?

Eli ensin lyhyempää eri muodoissaan...

Ja sitten sitä pidempää...

Siinä missä liian kova salama heijastuu L:n kasvoilta sillein ihan ok, minä muutun haamuksi. Lakanaakin valkeammaksi. Ils m'entraînent jusqu'à l'insomnie, les fantômes de l'ennuie.

Oikeestihan mä siis haluaisin jotain allaolevaa muistuttavaa, mutta eihän tästä mun rottaakin liukkaammasta tukastani ihmeitä saa aikaiseksi. Hoitoaine, mikä hoitoaine? En muista koskaan omistaneeni moisia purkkeja, selviää muutenkin.

Ja oli otsis millainen tahansa, niin tänään edistyin ja kaivoin hyllystä viimeisen saksanreissun tuliaiset: kaksi pakettia hiusvärejä. Sitäkään myrkkyä kun ei kannata ostaa tältä puolen rajaa. Tunsin itseni harmahtavaksi. En halua joutua seinäruusuksi vertailussa kissan kanssa. Väriä on hiuksissa, altaassa, selässä, seinässä... katsotaan nyt mikä on tulos.

 • Sarami
  Kommentti Lähettäjä: Sarami
  16/02/2009 @ 16:18

  Kumpikin on nätti, mutta äänestäisin mallia numero kaksi eli pitkä :)

 • zapiska
  Kommentti Lähettäjä: zapiska
  16/02/2009 @ 16:45

  Pitkä on perempi, mutta vieläkin pidempi paras. Ole rohkea!

 • Jame
  Kommentti Lähettäjä: Jame
  16/02/2009 @ 17:23

  Pidempi on parempi ja sitten vielä vinoksi, mutta siis anna kasvaa ensin reilusti.

 • emmi2410
  Kommentti Lähettäjä: emmi2410
  16/02/2009 @ 17:33

  Näköjään ovat muut kommantoijat mun kanssa samoilla linjoilla. Molemmat omalla tavallaan kivoja, mutta kyllä pitkä versio vie voiton.

  itelläkin on taas hiuskriisi. joka on kyllä jatkunut aika pitkään. oon vaan niin laiska menemään kampaajalle. ja etukäteen aina pelkään että siitä tulee vaan pahempi.
  mutta jotain ois kyllä tehtävä.

 • juanita
  Kommentti Lähettäjä: juanita
  16/02/2009 @ 22:08

  vaikea kysymys, lyhyen kanssa kasvot tulevat paremmin esille ja pitkä otsis puolestaan pehmentää piirteitä. taidan kuitenkin antaa loppuviimeksi ääneni lyhyille, koska lyhyt otsis tuntuu jotenkin raikkaammalta. täällä madridissa ei silmiä nimittäin yleensä meinaa otsiksen alta erottaa.. ;)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  16/02/2009 @ 22:40

  Ha! joku uskalsi olla eri mieltä :D
  Mutjoo, varmaankin taas seuraava vaihe on pitkä… siihen saakka kun otan ja kyllästyn.

 • Vendaval
  Kommentti Lähettäjä: Vendaval
  17/02/2009 @ 18:57

  pitkä ehdottomasti ja hiukan vino kans :)

 • Fifi
  Kommentti Lähettäjä: Fifi
  18/02/2009 @ 09:47

  Ehdottomasti pidempi versio! Tosin ekassa ja tokassa kuvassa frangen pituus on ihan kiva, mutta kolmannessa liian lyhyt. Mun oma suosikkipituus on sellainen just kulmakarvojen tasalle ylettyvä, ei siis niin pitkä, että silmät peittyvät. Tiedän itse kokemuksesta, että frangen pituuskysymykset ovat välillä pahuksen kinkkisiä; teet niin tai näin, koskaan et ole täysin tyytyväinen…! :)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  18/02/2009 @ 14:49

  Fifi, sepä se, koskaan ei ole tyytyväinen. Ja sit jos se on vähän liian pitkä, se on silmissä koko ajan… ja etenkin jos tuulee :D

  Vendaval,
  vinossa olikin tarkoitus olla

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!