Viikon bongauslistaa ja kuusi eron askelta

Varastinkohan minä otsikon joltakulta? Noh, jos tein, tulkoot omistaja vaatimaan omaansa pois.

* Tiistain löytö on mainio tuoreehko blogi, joka on paitsi satunnaisesti huvittavaa, myös ihan oikeasti opettavaa luettavaa. Jopa idiootteja kommentoijia on yllättävänkin vähän.
"Hätäkeskus, kuinka voin auttaa ja palvella..?"

* Viikon hörähdyksestä on kiittäminen Touch of pink -blogia:

PoP- Prinsessa Britney Spearsin kappale joutui soittokieltoon Jenkeissä ja Auissessa äidit on noussut barrikadeille (vähän niin kun 60 luvulla kun naiset poltti rintaliivinsä ja nyt me joudumme väkisinkin katselemaan vahinkoja mitä se aiheutti). Et sellasta…

Kirjoituksellahan tokikin viitataan tähän uutisrajan ylittäneeseen informaatioon, jota ilman olisin saattanut voida elää. Parasta aiheessa lienee kuitenkin linkittämäni uutisen alle jätetty kommentti. Ironiatutkani ei pääse itsensä kanssa yksimielisyyteen.

* Tämä sitten en ole minä. Vaikka olisihan se ihan hauska osata pyöriä ympyrää lattialla.

* Lopuksi viikon kokeilu. Kaikkihan tuntevat "Six degrees of separation" -teorian, jonka mukaan kaikki maailman ihmiset olisivat yhdistettävissä toisiinsa kuuden askeleen kautta. Olisipa huisia tietää miten musta päästään Obamaan...

Mutta, vain lievästi asiaan liittyen, päätin kokeilla mihin päädyn, jos klikkaan satunnaisesta sivupalkistani löytyvästä blogista alkaen, aina ensimmäiseen tekstissä olevaan ulos sivuilta vievään linkkiin... kuuden askeleen verran. Aloituspaikkana tällä kertaa Oi ihana turhamaisuus.

 1. Ensimmäinen askel vie Lula Magazinen nettisivuille. Muistan katselleeni linkkiä jo aiemminkin, joskaan en klikannut. Muotilehdet eivät yleensä innosta juurikaan.
 2. Lulasta etusivun linkki ulos vie sivujen tekijän, norjalaisen (?) 1K:n sivuille. Minimalistista sanoisin. Kaunista jopa.
 3. Yksikoosta ensimmäiseksi hiiren alle osunut linkki vie äärimmäisen loogisesti mustelmienhoitotuotteen esittelyyn. Mahtaa olla paljon mäenlaskua tälläkin hetkellä Kanaalin toisella puolen...
 4. Arnicaren ja kontuusioiden huomasta onkin hyvä siirtyä pelikentälle. Hulluja pyhimyksiä rugbymiehet ovatkin, siinä saa mustelmanestoa käyttää. Onkohan niillä litraiset pumppupullot pukuhuoneissa?
 5. Viitonen. Selkein linkki etusivulla on tokikin pääsponsorin. Pilkington Self-Cleaning Class. Pelottavaa. Voisikohan nuo haastaa oikeuteen geenimanipulaatiosta? "Kehitystyön aikana ei ole vahingoitettu viattomia lasieläimiä."
 6. Ja mihin lopulta? Pilkington ei selvästikään tykkää linkata mihinkään omien sivujensa ulkopuolelle, mutta lopulta löytyi... First Glass LTD, North Dublin.

Kah, nämä kuusi askelta siis erottavat Marian John Sweeneysta. Jompikumpi lienee täten melkein sukua julkkikselle...

glass

[Kuva: Chris J.]

 • maria
  Kommentti Lähettäjä: maria
  15/01/2009 @ 13:04

  Hehee, tää oli hyvä! :)

  Se on välillä sellaista vuoristorataa, kun internetin ihmeellisessä maailmassa klikkailee, että tällainen listaus voisi olla itelläkin ihan paikallaan, tosi mielenkiintoista!

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  15/01/2009 @ 16:26

  Välillä on ihan hauskaa olla satunnaisuuden uhri :D

 • inoj
  Kommentti Lähettäjä: inoj
  17/01/2009 @ 20:40

  Pitäisi olla imarreltu vai loukkaantua pahasti siitä että olen valinnut pätkän txtiä viikon hörähdykseksi?

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  17/01/2009 @ 23:57

  Imarreltu, ehdottomasti. Hörähtelen julkisesti ainoastaan pätkille, joista pidän. Epäjulkisesti saatan hörähdellä typeryyksillekin, mutta sitten et olisi päässyt linkiksi saakka…

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!