Cours Saleya ja muita vainioita

Rivieran ensimmäinen adventtisunnuntai on märkä, harmaa ja pimeä kuin perämehässä.
Kaupungin kaikki kaksi korttelia ovat kovin suljettuja, auki on vain kulmabaari, itsepalvelupesula ja pieni supermarketti.

Työviikko oli ehkä värikkäämpi, mutta myös melkoisen uuvuttava, jopa siinä määrin, että perjantaina sain kolme kommenttia siitä, kuinka väsyneeltä näytin. Perjantaisin onneksi olen töissä vain aamupäivän, joten kello kaksi kaaduin sänkyyn, vääntäydyin ylös kaksi tuntia myöhemmin ja suuntasin L:n kanssa takaisin Nizzaan. Viikon katkaisemiseen sopii oivasti Cours Saleya, irlantilaisbaari (Happy hour 17-21, puolen litran Guinness 3,90) ja taas kasa simpukoita. Seurana tuon miehekkeen lisäksi yksi kollega ja yksi ex-kollega.

Viikonloppu onkin sitten mennyt laatufilmien ja laatukirjallisuuden seurassa. Tänään sentään eksyin vähän lukemaan blogeja, ja kuten usein, Madridin sunnuntaiklassikoiden kautta juutuubiin.

Harva asia (jos suklaalta ei lasketa) piristää paremmin harmaata sunnuntaita kuin mies, joka tekee laulun vaikka kirveenvarresta. Tutustukaa tekin siis TV2:n arkistojen helmiin ja Junnu Vainioon:


Ei palautteita vielä
Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!