Myydään: juoni menestyselokuvaan

Ihmisen alitajunta on jännittävä asia.
Etenkin öisin.

On melkein harmillista, etten ole menestyskirjailija tai elokuvakäsikirjoittaja, sillä voi mikä inspiraationlähde yöt olisivatkaan!

Kaikkein ihmeellisintä on kuitenkin se, että minä en ainakaan tajua, mistä alitajuntani käy etsimässä ne kuvat joita sisäinen televisioni minulle öisin näyttää. Onko minulla joku sivupersoona joka elää rinnakkaistodellisuudessa?

Kuten vaikkapa viime yönä, jolloin elimme jotain muinaista sota-aikaa. Kuningas oli syösty vallasta. Unen alteregoni, se mukautuva ja unityypillisesti aina sopivasti vaihtuva, oli kuninkaan veli, joka salakoodatun kartan kanssa meni luotetun ihmisen juttusille. Jutustelutuokion tavoitteena oli kertoa suunnitelmista, joiden mukaan viisi seuruetta saapuu viiden eri solan kautta. Yhdessä seurueista matkaisi tämä vallaton kuningas, kuljettaen mukanaan Vaasia (jolla selkeästikin on suuri merkitys juonessa). Suunnitelmia salakuunteli apotti, Paha Kirkonmies, joka paljastuttuaan pakeni kirjavalla ralliautolla.

Jos joku haluaa ostaa juonenpätkän tulevaan menestyselokuvaansa, luovun siitä mielelläni, vaatimatonta rahasummaa vastaan.

 • Sanna
  Kommentti Lähettäjä: Sanna
  17/11/2009 @ 21:43

  Ja mitähän sitä on tullu otettua? Oisko se se etelän ohut ilimak, joka saa herkän suomalaisen sekaisin :)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  17/11/2009 @ 22:52

  Mun alitajunta on jo vuosia ollut tällainen. Syntymäsekaisin :D

 • Jaana Merimies
  Kommentti Lähettäjä: Jaana Merimies
  18/11/2009 @ 07:21

  Liian monta Ken Folletia…

 • Anne
  Kommentti Lähettäjä: Anne
  18/11/2009 @ 08:04

  Oih! Minäkin näen kummallisia unia, mutta noin jännittävää tarinaa en ole vielä koskaan päässyt kokemaan ja näkemään öisillä telkkariseikkailuillani!

  Ihanimmassa unessani lensin ja leijailin taivaalla Espanjan itärannikolta Suomeen saakka, Alppien yllä tunsin kylmän ilman ja Suomeen saapuessani kuulin ihanaa musiikkia… Tuollaisen unen jälkeen voi herätä vain hyväntuulisena!

 • Ansku
  Kommentti Lähettäjä: Ansku
  18/11/2009 @ 15:34

  Aivan kassamagneettiainesta :)

  Meillä nuorempi näki viime yönä painajaista hirviöstä, jolla ei ollut käsiä eikä jalkoja eikä silmiä, vaan vain maha ja suu. Tooosi pelottava uni oli se.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  19/11/2009 @ 11:33

  Ei tiedä mitä on ollut liikaa.. kirjoja vai teeveetä.

  Anne,
  noi on kyllä kivoja, toisaalta, sitten melkein harmittaa herätä harmaaseen todellisuuteen.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!