Sarjassamme: Ei pitäisi nauraa kun toiset eivät osaa, mutta...

Katselin perjantai-iltana jakson verran Pekin Expressia, eli ranskalaisten Amazing Racea, jossa kilpajoukkueet ovat tällä hetkellä punnertamassa eteenpäin jossain Laosin suunnalla. Oli muuten ensimmäinen näkemäni jakso kyseistä sarjaa, vaikka taitavat olla jo menossa neloskaudessa.

Joka tapauksessa, tässä jaksossa piti matkata 32 kilometriä polkupyörällä pikkuteitä pitkin. Yksi osallistujista oli elämässään toista kertaa polkupyörän selässä. Ensimmäinen kerta oli ohjelmassa kanssa, nelisen päivää aiemmin. Meidän reaktio oli semmoinen: häääh wtf? Onko oikeasti olemassa aikuisia ihmisiä jotka eivät osaa ajaa polkupyörällä??? Missä pullossa se on kasvanu?

Mutta ilmeisesti on. Ja koska lähimmäiselle nauraminen on suurin kansanhuvi, jaan pätkän teillekin: *löytyy tästä linkistä*. (Älkää ihmetelkö, siinä on ensin muutaman sekunnin mainospätkä alussa, varsinainen video alkaa sen jälkeen. Ainiin, ja sitten se pusikkoon siirtyminen johtuu siitä, että kilpailijoilla ei ollut lupaa kulkea siltoja pitkin. Mutjoo, katsokaa, en selitä enempää.)

 • Stello
  Kommentti Lähettäjä: Stello
  24/05/2009 @ 01:42

  Hilpea!! =D

 • Tuikku
  Kommentti Lähettäjä: Tuikku
  24/05/2009 @ 08:21

  Voi vitsi kun meillä ei näy M6…sais viikon parhaat naurut!

 • Fifi
  Kommentti Lähettäjä: Fifi
  24/05/2009 @ 08:49

  Minun on kyllä tunnustauduttava polkupyörävammaiseksi. Periaatteessa osaan ajaa pyörää, ts. tiedän miten poljetaan jne., mutta käytännössä minun on vaikeaa pysyä pyörällä tasapainossa. Varsinkin satulaan nouseminen on hankalaa.

  Silloin kun vielä pyöräilin, kaaduin muutaman kerran melko pahasti ja siksi lopetin pyöräilyn kokonaan yläasteen 7. luokan jälkeen ~ 1995. Sen jälkeen en ole pyöräillyt lainkaan. Amsterdamissa ihailin suvereenisti pyöräileviä ihmisiä ja jopa harkitsin kokeilevani vielä kerran pyöräilyä. Täytyisi saada jostain lainaksi mahdollisimman yksinkertainen pyörä ja löytää mahdollisimman pehmeä alusta vammojen välttämiseksi.

 • Kommentti Lähettäjä:
  24/05/2009 @ 13:58

  Heh, Leclercin myyjä kysy meiltä lauantaina et ollaanko katottu kyseistä ohjelmaa, kun joku kilpailija siinä muistuttaa kuulemma paljon kultaa :D

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  24/05/2009 @ 19:22

  Stello,
  muutkin siis nauravat lähimmäisille.

  Tuikku,
  Kaikkea tekin menetätte. Pékin Expressin ja Capitalin ja… öööh…

  Fifi,
  Sepä. Mutta toisaalta sinä olet ainakin kakarana oppinut pyörällä ajamaan, et kasvanut pullossa.

  Sanna,
  Ai? ;) En mää muista, mutta en kyllä sen kummemmin tiiraillut kilpailijoita :)

 • Pupuce
  Kommentti Lähettäjä: Pupuce
  24/05/2009 @ 20:49

  Ranskassa kaikki on toisin! =D

  Lukiossa miun luona oli viikon oppilasvaihdossa yksi saksalainen tyttö, joka ei osannut ajaa pyörällä. Tai osasi se jotenkin, mutta se oli todella vaarallista sille itselleen ja muille. Meinas mennä sormi suuhun kun kauniina kevätaamuna lähdettiin ajamaan koululle pyörällä, kunnes siinä kotipihan edessä tajusin ettei se raukka oikein handlannu sitä hommaa…Muistaakseni me ei kuitenkaan taidettu myöhästyä, mikä on suuri ihme!

 • pomme
  Kommentti Lähettäjä: pomme
  24/05/2009 @ 22:53

  Hihii voin kyllä uskoa, että kaikki ranskikset ei osaa pyöräillä ( sehän on niin vaivalloista;)) tai sitten M6 on keksinyt koko jutun, niillähän on monta oikeusjuttua meneillään noista “reality show’sta", niinkuin Tf1:lläkin.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  25/05/2009 @ 16:46

  Ehe, aika paljon pitäisi raukalle maksaa että suostuisi kaatumaan kivikolle pyörällä ;)

  Ranskassa kaikki on toisin!

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!