Piraijoita ja vanhaa kaupunkia

Antibesin rautatieaseman vieressä sijaitsevasta Piranha's Cafésta on tullut pienen joukkomme kantapaikka. Ei siksi että kahvila olisi erityisen halpa, tai edes siksi että akvaariossa olevat piraijat erityisesti ihastuttaisivat, mutta tänne vain on jumiutunut. Wlan-verkko toimii ja palvelu on ystävällistä, eikä hekilökunta edes katso pahalla silmällä joukkoa ulkomaalaisia nuorisoihmisiä, jotka hengaavat tuntikaupalla internetissä yhden kahvikupin voimalla.

Pieni joukkomme törmäili toisiinsa leirintäalueella, ja meitä yhdistää paitsi ulkomaalaisuus ja elämä teltassa, myös se että kaikki ovat täällä töitä ja elämää etsimässä. Minä tosin olen se höyhenen verran outo lintu: naisihminen, en etsi töitä luksusjahdeilta kuten "nuo muut"... niin, ja puhun ranskaa. Mikä taas aiheuttaa sen, että minua sujuvasti hyväksikäytetään kääntäjänä ja silloin kun pitää esittää jonkin sortin pyyntö leirintäalueen omistajille. Kun puhuu alkuasukkaiden kieltä, saa paljon anteeksi. ;)

Leikin taannoin turistia ja kävelekselin Antibesin uskomattoman kauniissa vanhassa kaupungissa. Kamera on vieläkin kuollut, mutta matkakuumeiset tai muuten vain uteliaat voivat klikata itsensä *tälle Flickr-sivulle*, jonka otokset ovat paljon parempia kuin minun edes teoriassa.

Vieil Antibes

[Kuva: Dbaron, tällä lisenssillä.]

 • astird
  Kommentti Lähettäjä: astird
  12/08/2009 @ 17:35

  kaikesta muuttokaaoksesta johtuen en ole yhtään ehtinyt seuraamaan teidän muuttokaaosta, mutta nyt täytyy sanoa hyvältähän siellä vaikuttaa!

  Tai sitten vaan olen jotenkin kierosti sokeutunut kateudesta ja vauvattoman leiritytymisen helppoudesta, kun tuo teidän nykytilanne ei kuulosta yhtään hullummalta, ei edes vaikka meillä on parhaillaan käytössä kolmikerroksinen paritalo ja esim. tiskikone(!). Netti sentään tökkii täälläkin, ja yksi toimiva kone ei millään tunnu riittävän kahdelle ihmiselle.

  Mäkin haluan vielä vähän mustalaiselämää :)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  13/08/2009 @ 16:53

  Mustalaiselämä on yllättävän kivaa kun tietää, että se on vain väliaikaista

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!