Sähköistä

Kiitos kaikille edelliseen synttäripostaukseen kommentoineille. Minusta on aina hauskaa kun vanhat(kin) hiljaiset lukijat nostavat kätensä pystyyn: "Täällä olen". Vielä on aikaa jättää puumerkki ja osallistua saksalaiskosmetiikan arvontaan.

Tämä päivä on mennyt puoliunessa ja autoa ajaessa. Onneksi ei molempia yhtäaikaa. Yötyö on kivaa ja äärimmäisen rauhallista, mutta unirytmi on ihan metsässä. Herään aamupäiväunilta tietämättä mikä päivä on. Päivän vaikein osio oli silti jääkaapin hankinta. Bongasin oivan yksilön netistä, ja lähdin katsomaan sitä. 40 kilsan päähän. Vasta siellä päässä selvisi, että puhelimessa ollut mieshenkilö ei ollutkaan paikalla, eikä minulla siis ketään apuna kylmälaitetta kantamassa. Meinasin sanoa pahasti. Mutta noh, nappasin toisen Jiin avukseni, ja hirveän hikoamisen jälkeen jenkkikaappi on nyt kiltisti keittiön nurkassa odottamassa nesteiden valumista kohdilleen ja perusteellista pesua. Ahtaimmassa paluumatkalla oli J-raukka, jonka 197 senttiä eivät oikein meinanneet mahtua samaan Méganeen jääkaapin kanssa...

Sähköä ei vieläkään tosin riitä kunnolla. Tässä asunnossa on jostain mystillisestä syystä joku "rajoitettu virta", tms. ja EDF:lta ehtivät vasta ensi torstaina hoitamaan sen kuntoon. Tosin, soitin sinne tänään uusiksi, aamuviideltä (jotkut muutkin työskentelevät öisin, ja siihen aikaan ei tarvitse jonottaa), ja vaadin nimeni jonotuslistalle. Viikko katkovien sähköjen kanssa on pitkä aika.

Kylppärissä elellään kynttilöiden avustuksella, sillä valojen sytyttäminen käynnistää myös tuulettimen... ja tuuletin syö hetkessä kaiken sähkökiintiön. Että ei se leirielämä niiiin kaukana täältäkään ole.

Tervetuloa sivistysvaltioon.

 • ~sl
  Kommentti Lähettäjä: ~sl
  31/08/2009 @ 16:53

  ajattelin vain ilmoittaa että mainitsin yhden nooran elämää blogiin kirjoittamasi kommentin pohtivassa jutussani

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  31/08/2009 @ 17:46

  Ok :) Kuulostanpas minä siinä ehdottomalta, mutta niinhän se on..

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!