Salainen blogipaketti

Hui kun näyttää blogin ulkoasu pahalta kun edessä on joku tämmöinen värejä astetta hienommin toistava näyttö. Epämääräisiä rajoja taustavärien kohdalla. Mitenkähän tuonkin nyt sitten korjaisi? Olokoot, tänään en ainakaan mitenkään. Aina joku harmi.

Viikonloppu meni Lutzissa ihmetellessä kuumuutta, kokeillessa kesäpulkkaa ja kiivetessä linnaan katselemaan maisemia. Koska moisesta viikonlopusta ei heltiä mitään kiinnostavaa raporttia, tyydyn vain esittelemään salaiselta blogiystävältäni tulleen kauniin kirjekuoren sisällön. Tai siis, kirjekuori itsessään oli ihan vain ruskea ja tavallinen, kaunista oli lähinnä se sisältö.

Hauska oranssi-viheriä huivi, reilun kaupan suklaata ja astetta vähäkemikaalisempaa käsivoidetta. Etenkin viimeinen oli oiva yllätys, kiitoksia.

Ainiin, huomasin että Ranskassakin ovat paikoitellen siirtyneet uuden teknologian käyttöön:
Loulla on huomisaamuna pääsykoe, Skypen välityksellä. Ei semmoisia silloin kun minä pääsykokeissa kävin... Kai se sitten parin - kolmen viikon jälkeen selviää, ollaanko ensi syksynä täällä vai 850 kilometrin päässä. Joku on jo kuulemma tulossa korppikotkana katsomaan asuntoa torstaiaamuna... tai noh, itsehän tämän irtisanoimme, joten moinen oli odotettavissa.

Mutta scheisse nyt kun tuo taustavärin kummallisuus haittaa.
Tiedänpähän mitä taas säädän joku ilta tällä viikolla, kunhan pääsen oman koneeni kimppuun. Pitäisi varmaan valita joku ns. webturvallinen väri. Huoh.

 • astird
  Kommentti Lähettäjä: astird
  29/06/2009 @ 21:20

  Onnea sitten vaan paasykokelaalle!
  Mulla oli kanssa kevaalla haastattelu eraan professorin kanssa skypen valityksella. Ihan hyva kokemus. Kiva kun saa olla omassa kotona, mutta piti tarkkaan miettia minka taustan haluan keskustelulle :)

  Ma kaytin muuten vakisin loppuun yhden tuon merkin shampoon, toivottavasti kasirasva on parempaa. Tai voihan olla etta sun tukkakin tykkais siita shampoosta kun tuntui etta omat hiukset jai siita hirmu karheiksi ja takkuisiksi :)

 • Sanna
  Kommentti Lähettäjä: Sanna
  29/06/2009 @ 21:31

  No huh! Onnea kokeeseen vaan :)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  30/06/2009 @ 10:28

  :)
  Kai se ihan hyvin meni. Mitä nyt tässä päässä toistettiin useampaan kertaan “pardon” kun ei meinannut kuulla juuri mitään.

  Käsirasva muuten tuntuu ihan kivalta, pitää katsella miten pidemmällä käytöllä.

 • Nina
  Kommentti Lähettäjä: Nina
  10/07/2009 @ 21:25

  Kiva että paketti kelpasi :) Ja se alkuperäinenkin paketti päätti sitten lopulta rantautua sinne - olisipa kiva tietää missä päin maailmaa se on tämän välin seilannut :D

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!