Hyvin satunnainen meemi

Bongasin jostain aikoja sitten meemin, joka mahdollistaan omaan syvimpään olemukseensa katsomisen ja sen yleisölle paljastamisen. Erehtymättömän Wikipedian ja siellä vasemmassa laidassa olevan "satunnainen artikkeli" -napin avulla.

Aloitetaanpa siis...

Mitä pelkäät?
- Toivo Mannista. Pelkoni johtuu ihan tasan traumaattisesta kokemuksesta, vuodesta jonka aikana naapuri soitti harmonikalla vanhoja-poikia-viiksekkäitä aina uudestaan ja uudestaan ja uudestaan...

Mitä ottaisit mukaasi autiolle saarelle?
- Barueri Arenan. Siinä sitä sitten olisikin hyvä ottaa aurinkoa, ihan tyhjällä brasilialaisareenalla. Saisikohan muutaman bileistävän brasilialaisen mukaan..?

Mitä haluaisit häälahjaksi?
- Yarael Poofin. Mieluummin aidon, ei niistä figuriineista ole mihinkään. Kimpassa kolmestaan hääsviitissä.

Mitä palvot?
- Satu Maijastiina Hassia. Vihreä europarlamentaarikko on ihan kelvollinen palvontakohde. Taidan tulostaa kuvan ja kiinnittää jääkaapin oveen.

Mistä näet unta ensi yönä?
- Niclas Jonassonista. Alitajuntani yrittää ilmeisesti kertoa, että mun pitäis selvitellä muutamia suunnistusasioita näin muuton jälkeen.

Mitä ostaisit, jos sinulla olisi varaa?
- Luettelon Italian ympäriajon voittajista. Tai, ehkä jonkun niistä paidoista kuitenkin.

Mistä aiheesta kirjoittaisit kirjan?
- Karisma Films -tuotantoyhtiöstä. Ihan tylsää, eivät edes tuota pornoelokuvia. Mitä semmoisesta muka osaa kirjoittaa..?

Mitä keräilet?
- Ulkoasianvaliokuntaa. Tämä keräilykohde liittyy läheisesti mun Satu Hassi-palvontaan. Hikiset sukatkin kelpaavat, kunhan ovat olleet ulkoasiainvaliokunnassa.

Mihin paras muistosi liittyy?
- Ruumiinmultiin. Joo-o. Todistetusti olen kertaalleen juonut hautausmaalta tuotua multaa viinan seassa. Siksi olen nykyään niin rikas ja menestyvä.

Turhin tietämäsi asia?
- Veikko Olavi Haakana. Kunhan opin nuo teokset ilmestymisvuosineen ulkoa...

Mistä aiheesta puhut kaikkein mieluiten?
- Lilitusta. Mikä voisikaan olla hedelmällisempi keskustelunaihe kuin poikalapsia vahingoittava mytologiademoni? "Kabbalan mukaan Lilith oli Aadamin ensimmäinen vaimo, demoni jonka Jumala oli luonut. Aatamin ja Lilithin yhtymisestä syntyivät demonit." Hihii... *julma ilme*

Lilith

Minkä asian parissa tulet työskentelmään/työskentelet ammatissasi?
- Tandem Computersin. Toisaalta, mä tiesin tän jo, sitä se päivittäinen lounastunti ja kimppakyyteily sairaalan atk-vastaavien kanssa teettää...

Mikä saa sinut aina nauramaan?
- Kadaveriini. Hajoaville eläinkudoksille nauraminen liittyy läheisesti Lilitus-intohimooni. Mmmmmh... siemennesteen pistävä haju on hupaisimpia tietämiäni asioita.

Entä itkemään?
- Rakkaus (Lea Lavenin albumi). U2 ei ole mitään tämän koskettavuuden rinnalla. En... saa... su-a... miieles-täin..

Mikä oli ensimmäinen asia, jonka näit herätessäsi?
- Guam, kesäolympialaisissa 2004. Olen ripustanut koko Guamin kuusihenkisen olympiajoukkueen kuvan vuoteeni ylle, muistuttamaan siitä, että guamista se se pienikin ponnistaa.

Mitä sinulla on taskuissasi?
- George Armstrong Custer, eli Kenraali Custer. Tinasotilaana toki. Käy oivasti avaimenperästä.

Mikä voisi korvata sinut ilman, että kukaan huomaisi?
- Ishinomaki. Se kun on ranskalaiselle suunnilleen yhtä helppoa lausua kuin minun nimeni, niin kukaan ei huomaisi eroa.

Mitkä olivat ensimmäiset sanasi?
- "Valtatie 7". Olen aina ollut liikkuvaa sorttia, ja pienenä muistaakseni vietin tuntikausia haaveillen automatkoista Ruotsinpyhtäältä Virolahdelle.

Minkä kanssa sinut tullaan hautaamaan?
- Saiturinpörssin. Ennustuskyvyn omaava Wikipedia siis olettaa, että ostan sitten joskus aikuistuttuani koko ketjun, kuukahdan, ja Saiturinpörssi ei enää pysy pystyssä ilman viksua ja vilmaattista luonnettani.

Mitä sinulla on piilossa yöpöytäsi laatikossa?
- Nautilus. Ja siihen muutama ydinohjus.

Mitä rakastat eniten maailmassa?
- Haisuapinaa. Tämä ei kuitenkaan ole lempinimi poikkikselle, vaan Se Toinen Mies. Syy jatkuviin matkoihini Yhdysvaltain kaakkoisosiin. Stazzy <3 ihmisapina-kryptidi.

Haisuapina

Mistä aiheesta tekisit kappaleen Euroviisuihin?
- Vilistä. Alkaisi sanoilla Vili Vilkkuja villisti vilkuttaa. Ensin pitäisi vain varmistua siitä, ettei kukaan ole kyseistä aihetta vielä euroviisutuotoksessaan sivunnut.

Mitä näet tällä hetkellä ikkunasta?
- The Frayn. Unohdin kertoa, että asumme kohtalaisen kookkaan konserttikeskuksen vierelllä.

Mikä sinä todella olet?
- Power Machintosh 7200. Virtuaalinen hahmo siis. Joudun tunnustamaan, että nimimerkin takana ei ole ollenkaan lihaa ja verta, vaan nerokkaan mielen ohjelmoima virtuaalinen bloginpäivittäjä, joka tarvitsee ainoastaan 8 megatavua keskusmuistia.

Lopuksi VirtuaaliStazzy toivoo vielä, että omaa syvintä olemustaan wikipedian avulla paljastelisivat vaikkapa Sirokko ja Naze.

 • Fifi
  Kommentti Lähettäjä: Fifi
  29/10/2009 @ 09:57

  Enpä ole vähään aikaan nauranut yhtä hysteerisesti! :D Tätä täytyy ehdottomasti kokeilla!

 • sirokko
  Kommentti Lähettäjä: sirokko
  29/10/2009 @ 13:20

  Hehheheh, sait tästä kyllä tooooosi hauskan ja kutkuttavan Mutta mutta siis tämähän vaatii jo jotain virtuaalisia taitojakin… ja varsinkin netin sujuvaa yhteistyötä… mutta kokkeilla pittää tottakai näin hauskaa haastetta.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  29/10/2009 @ 18:54

  Kiva että kykenin viihdyttämään. :)

 • Fifin maman
  Kommentti Lähettäjä: Fifin maman
  30/10/2009 @ 14:14

  Kykenit totisesti!
  Ilme vakavana en kyennyt olemaan tässäkään, laughing out loud

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!