Selittelyä ja talven merkkejä

[selittelyä]
Minä en ole näköjään koskaan työskennellyt paikassa, jossa ei olisi juurikaan aikaa edes tuumia muuta kuin työntekoa päivän aikana. Olen nimittäin aina ihmetellyt, että miten ihmiset muka "eivät ehdi eivätkä jaksa" päivittää blogiaan työpäivien jälkeen.

Mutta joo, kun viettää seitsemän ja puoli tuntia päivästään töissä, tunnin ruokatauolla ja kaksi työmatkoilla, kaikki sellainen Hyvin Mielenkiintoinen Blogiin Kirjoitettava Elämä näköjään jää toiseksi. Kotona on sitten kiva ihan vain laittaa ruokaa (kun kehtaa), lojua TVkaistan edessä tai jos oikein innostuu, hortoilla vähän meren rannalla.
[/selittelyä]

Noh, kunhan uusi aparaatti saapuu, muotiblogikuvaan itseäni ihan vain siitä ilosta että on toimiva kamera!

Jos ei kamera vielä olekaan saapunut, niin talvi on. Vuorten huiput ovat saaneet lumikerroksen. Kuulemma jostain suunnilleen 1500-2000 metristä alkaen. Aika hurja näky, kun täällä on kuitenkin semmoista semisyksyistä, ja sitten työmatkalla silmä tökkää lumiseen vuoreen.

Jokohan ne pian avaavat laskettelurinteet?

Onneksi meille lunta kaihtaville riittänee vielä alueita, joissa voi testata vaelluskenkiään ilman että jotain kovin kylmää hiipii kengänvarresta sisään.

Kesän pidentämiseksi siis julkaistakoon kuva, joka ei ole vielä tainnut blogiin ennättää, suunnilleen kuukauden takaa. Tässä ihan kotikulmilla otettu. Pienet Eläimet ovat kovin edustavia, mutta joku häirikkönuorimieskin ennätti linssiluteeksi maisemaan pilaamaan.

Taidan ihan piruuttani lähettää tämän otoksen sukulaisille joulukorttina... • Sanna
  Kommentti Lähettäjä: Sanna
  21/10/2009 @ 12:37

  Tuo ois kyllä hieman julma :D

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  21/10/2009 @ 22:30

  Julma :D eipä ollenkaan :D

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!