Soldes. Saldo.

*Linkki. Tässä näin.*
Wouha. Viimeinkin muotikuva, joka kiipeää lähes minun lehmäkuvani tasolle.
Asu on kovin sievä ja kovin musta, ja kenkien kannat uppoavat ihan varmasti syvälle mutaan. Purrfect.

*Tämän* kohdalla taas en oikein tiedä pitäisikö hymyillä vai uppoutua naistenlehtifraasien hautaan. Lisäksi en osaa millään päättää onko blogin nimessä tahaton vai tahallinen kijroitusvihre. Maybe I'll be fabulous tomorrow, etenkin korkokengillä jotka saisivat selkäni sellaiseen juntturaan, etten nousisi sängystä viikkoon ja sittenkin ystävämme ibuprofeenin avustuksella.

Mut siis niin joo, vakaasti vanhenevalle naisihmiselle parasta loppiaisterapiaa on blogihömpän lisäksi alennusmyynneissä kierteleminen. (Ranskassa norkoileville lukijoilleni totean, että kyllä kyllä, Lorrainessa alkoivat soldes jo 2. päivä.)
Kävin pitkällisen keskustelun itseni kanssa alennusmyyntien järkevyydestä ja kuluttamisvauhkoamisesta, ja päätin lopulta lähteä katselemaan asioita joita oikeasti (tai ainakin melkein oikeasti) tarvitsen.
- Morganin farkkuja. Housujen etsiminen ikävää.
- Halpoja vaelluskenkiä jotka eivät hankaa nilkkoja.
- Makuupussityynyä, sillä edellisen kohtaloksi koitui yöjuna.
- Lamppua pyörään. Tai kahta. Edelliseen kirjoitukseen viitaten.
- Kahta kunnollista patjaa. Viimeinkin.
- Kunnollista paria matalakorkoisia nahkasaappaita. Pitää voida kävellä.
- Ja noh... ehkä jotain kivaa neulemekkoa...

Suureksi hämmästyksekseni löysin melkein kaiken. Ja melkein kivuitta.
Ainoastaan patjoja en edes katsellut, sillä joku raja (ja vielä melko matala sellainen) on minunkin turnauskestävyydelläni.

Alkuun se "kiva neulemekko". Joka on kiva, mutta ei neuletta. Bliss-boutiquesta löytyi svetarimekko, jonka hauska leikkaus ei ihan pääse kuvassa esille. Onpahan lämmin ja helppo käyttää. Väri ei suinkaan ole ruskea, vaan viininpunainen.

Matalakorkoiset nahkasaappaat osuivat ihan vahingossa vastaan yhdessä second hand -putiikissa. Minä en yleensä osta mitään ruskeaa, mutta tällä kertaa en voinut jättää hyllyyn. Mulla on ihan selvästi pieni penchant nauhoitettuja saappaita kohtaan, nämä ovat ihan ehtaa lederiä, ja vielä sopivan kokoisetkin. Niin, ja lähes käyttämättömät, pohjilla kävelty muutaman hassun kerran. 48 euroa parista nahkasaappaita ei ollut iso uhraus.

Mulla ei yleensä ole mikään valtaisa second hand -karma (paitsi silloin kun bongasin upouuden suomen kielen sanakirjasarjan 7 eurolla...), mutta tällä kertaa onnisti.

Itseni kanssa neuvotellusta listasta poikkesin ainoastaan Décathlonissa. Niiden "vaelluskenkien" ja pyöränlampun seuraksi lähti kaksi kappaletta D:n omia fleecepuseroita, musta ja vihreä. Mulla on jo yksi kaapissa, ja se lienee eräs mukavimmista vaatekappaleistani.

Oikeanpuoleisessa kuvassa perstasku. Ne hingutut farkut löytyivät, istuvat... mutta eivät pääse kuviin ennenkuin olen lyhentänyt lahkeet.

Nyt siirryn Xboxin ääreen. Mulla on ihan oma lahjapeli johon pitänee tutustua. Mukavaa kylmää ja myskyistä loppiaisen jatkoa!

 • Pupuce
  Kommentti Lähettäjä: Pupuce
  13/01/2009 @ 12:19

  Toudella kiva mekko! Ja noi sukkikset on kans kivat! Mistäpä oot löytäny?

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  13/01/2009 @ 12:25

  ömmm, sukkikset ovat muistaakseni C&A:n valikoimaa. Voin ehkä erehtyäkin…

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!