This ain't nothing but a summer jam...

Päivän Viivi ja Wagner aiheutti minussa monenlaisia tunteita. Huvittuneisuutta siitä kuinka hyvin ja vähäeleisesti vitsi on rakennettu ja tiettyä nostalgiaa kaikista niistä kesistä jotka enemmän tai vähemmän sateen alla on vietetty. Suomalaisen sielun syvimpään kolkkaan iskeviä sanoituksia kuunnellen.

Ranskalaiseen sielunmaisemaan iskisi varmaan paremmin Fingerpori, jota harmikseni on useimmiten mahdoton kääntää ranskaksi:

Täällä aloitellaan pitkää viikonloppua. Taas. Maanantai on pyhä, helluntaitakohan ne nyt viettävät? Pitkän viikonlopun aikana voisi vaikka testata Kuntoplussan juoksukoulua, joka vaikuttaa melkoisen pätevältä. Toi eka viikko taitaa olla hilppaisen liian kevyt jopa mulle, joten mistäköhän kohti sitä aloittaisi?

 • Johanna
  Kommentti Lähettäjä: Johanna
  29/05/2009 @ 14:36

  Joo Saksassakin viettävät maanantain helluntaita. Ei täällä vaan. Eikä Suomessa. Löysin joskus tiedon eri maiden vuoden arkipyhistä. En muista tarkkoja määriä, mutta suunnilleen menivät näin: Saksa 16, Suomi 12, UK 7. Että aion kyllä laiskotella 9 työpäivää vuodessa, että saan saksalaiset kurottua kiinni. Hitto vie, ei ole reilua!

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  29/05/2009 @ 17:38

  Täällä on sit varmaan 20 pyhäpäivää ja lomia joka seitsemäs viikko. Enkä edes juuri liioittele ;)

 • isä
  Kommentti Lähettäjä: isä
  29/05/2009 @ 17:47

  Kylläpä kyllä, suomalaiset ovat surijoita. Ellei muuta, niin huominen sää on takuuvarma tämän päivän murehdittava. Kyllä Wagner löysi suomalaisen sielun.

  Ranskalaiset ja savolaiset lienevät sielunveljiä. Parin päivän takaisen pikku-uutisen otsikko Savon Sanomissa kertoi, että “Miestä lyötiin pankkiautomaatilla". Sinällään oikein, mutta ehkä kuitenkin… jne

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  29/05/2009 @ 18:33

  Melekoinen supermies on ollut, että on saanut pankkiautomaatin revittyä aseeksi.

 • Stello
  Kommentti Lähettäjä: Stello
  30/05/2009 @ 00:06

  Hih! Just iltakavelylla selitin Danielille tuota samaa Viivia ja Wagneria =D Han ei siis ollut nahnyt sita, mutta tietaa hahmot, ja ymmarsi heti sen vitsinkin. Mainio.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  30/05/2009 @ 01:30

  Joo, tuosaa saakin vähän suomalaisia kliseitä tuntea että vitsin ymmärtää.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!