Kiinteytyshärpäke ja talo-ostoksia

Lisää tarpeita ja kuluttamista! Nyt kyllä lupaan, etten puhu vaatteista sanaakaan (tai ainoastaan yhden hyvin pienen sanan ehkä jossakin välissä...)

* Alkuun Lumppujen ja Lurexin ehdoton Hullut Päivät -löytö, kaulankiinteyttäjä. Postittakaa yksi tännekin kauas, kun en pääse teletapiksi keltaisten muovikassien sekaan. Jotain hyvää on muuten siinä, ettei ole koskaan asunut Helsingissä tai esim. Tampereella. Olen säästynyt täysin Keltaiselta Hulluudelta. Ahdistushan siinä tulisi.

* Koska olen jo kuukauden jälkeen totaalisen kyllästynyt asuntomme alakerran hedelmävarastoon (ja liian pitkiin työmatkoihin), katselen aina välillä toisella silmällä vuokralleantoilmoituksia. Välillä eksyn jostain mystisestä syystä jopa myynti-iloituksiin. Löysinkin muutaman oivan, ihan täysin meidän budjettiimme sopivan:

 • Esim. tämä vaatimaton arkkitehdintalo, pienellä puutarhalla. 400 neliömetriin saisimme juuri ja juuri mahdutettua huonekalumme, ja maisematkin lienevät ihan mukavat. Uima-altaasta ja varustellusta keittiöstä ehdoton plussa. Onkohan siellä kaasu- vai induktioliesi?

  Saint-Paul-de-Vence
 • Tämä hieman Nizzasta mereen päin sijaitseva miellyttävä asumus olisi siinä mielessä mielenkiintoinen, että se sisältäisi asuintilat myös monipäiselle palvelusväellemme. Ei pidä myöskään aliarvioida raikkaan, vaalean sisustuksen, baarin ja mediahuoneen vetovoimaa.

  Saint-Jean-Cap-Ferrat
 • Villefranche-sur-Mer sijatsee ainoastaan varttitunnin ajomatkan päässä Monacosta, ja monet tituleeraavat sitä rannikon kauneimmaksi kaupungiksi. Siksipä kannattaakin pistää merkille tämä pieni villa, merinäkymällä. 25 huoneeseen mahduttaisi jokusen vieraankin, ja minun mielestäni sisäuima-allas on kuitenkin aivan ehdoton lisä jokaisessa itseään kunnioittavassa huvilassa. Jossainhan sitä on pulikoitava talvellakin kun mistraali puhaltaa niin että tupee irtoaa.

  Villefranche-sur-Mer
  Villefranche pool

Kauhea valinnanvaikeus.
Minkä armaat lukijani valitsisivat?

 • elisa
  Kommentti Lähettäjä: elisa
  06/10/2009 @ 13:41

  ooh, mullekin joku tommonen ihanuus. (Esim. toi eka, jossa varusteltu keittiò! haha)

  Astetta leuhkemmat kàmpàt :D


 • Jame
  Kommentti Lähettäjä: Jame
  06/10/2009 @ 15:41

  Tuo viimeinen ihan huutaa minua. Voin nähdä itseni laskeutumassa noita kauniita portaita uima-altaalle, jonka äärellä sitten siemailisin drinksuja. Paljonkohan minulta vielä puuttuu säästöjä?

 • ~sl
  Kommentti Lähettäjä: ~sl
  06/10/2009 @ 17:11

  Upeita kaikki! ottaisin vikan

 • isä
  Kommentti Lähettäjä: isä
  06/10/2009 @ 17:58

  Minkä tahansa valitsettekin, lohkaiskaa ensin ruhtinaallisesta budjetistanne lentoliput äidille ja isälle. Noihin seiniin - mihin tahansa - tulemme mieluusti visiitille.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  06/10/2009 @ 20:57

  Hmm… uillakin on siis säästöjä ja suurellisia suunitelmia.

 • Stello
  Kommentti Lähettäjä: Stello
  06/10/2009 @ 23:50

  Ma ottaisin tuon ekan, kun noissa muissa nakyy olevan naapurit ikavan lahella..

 • Anonyymi
  Kommentti Lähettäjä: Anonyymi
  09/10/2009 @ 11:15

  Kolmas vaihtoehto, mutta siirrättäisin Suomeen. Altaaseen mahtuisi talvella pari kaukaloa..

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!