Hyödyllistä & très utile

Mitä hyödyllistä olen tehnyt eilen ja tänään?

* Palannut uudestaan ja uudestaan salahöhöttämään tälle Cute Overloadin postaukselle. "It was their new neighbor; he was bizarre, and frankly, terrifying." Olen myös bongaillut muita mielenkiintoisuuksia blogimaailmasta, mainittakoon nyt vaikka Anzin kirjoitus maailman parhaasta kirjasta. En ole lukenut Twilightia. Elokuva oli kamala enkä suosittelisi kenellekään viittätoista täyttäneelle.

* Juonut olutta, vaikka ihan vasta väitin ryhtyväni punaviinikuurille.

* Saanut piikin käsivarteen ja kärsinyt varsin kipeästä lihaksesta koko illan. Sen sijaan en ole kuumeessa tai krapulainen saati kärsi muista uhkailluista karmeaakin karmeammista sivuoireista. Opin sitäpaitsi tänään, että käytännössä kaikki ne ilkeät sivuvaikutukset jotka voi saada rokotteesta, voi myös saada sairastamalla itse taudin, tosin suuremmalla todennäköisyydellä (siis taudista).

* Suunnitellut blogitekstisarjaa Ranskan kummallisuuksista. Kaksi ekaa osaa ovat jo hahmotelman muodossa takaraivossa. Ehdotuksia seuraaviksi osiksi otetaan vastaan, ilolla.

* Halunnut tappaa kollegan puhelimen muutamaan kertaan. Sitä ei saa äänettömälle tai edes suht hiljaiseksi silloin kun ihminen ei ole puhe-elimeen vastaamassa. Jos sen tukehduttaisi tyynyllä?

Old phone

Qu'est-ce que j'ai fait d'utile aujourd'hui?

* Retourné plusieures fois pour rigoler à ce billet de Cute Overload.

* Bu de la bière même si seulement il y deux jours j'ai décidé de me mettre à une cure vin rouge, contre la grippe, of course.

* Reçu la fameuse piqure H1N1, et constaté que ça fait du mal. Bien du mal au muscle du bras. Sinon, je me porte bien, le vaccin tue moins probablement que la maladie.

* Voulu tuer le téléphone de ma collègue avec qui je partage le bureau. Cette foutu machine sonne trèèèès fort, et on ne peut pas couper la sonnerie quand elle n'est pas là pour y répondre. J'ai pensé à l'asphyxier avec un oreiller...

[Kuva: .craig, tällä lisenssillä.]

Ei palautteita vielä
Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!