Valinnanahdistusta kilometrikäytävillä

Yyyyh miten minä inhoan hypermarketteja.

Silti sinne on aina välillä tungettava, ilmeisesti ihan masokismin hingusta. Ja sen takia, että oikeasti on vain kätevämpää löytää kaikki kaipaamansa yhdestä paikasta. Tai, löytää on liian vahva sana, etsiä sopii paremmin. Tänään etsimme jättimäisestä marketista aurinkokuivattuja tomaatteja. Henkilökunnan auttamistehokkuus oli tasoa emmätiedä ei ne ainakaan täällä oo, mä oon vaan töissä täällä. (Ja olivat muuten noin 80 senttimetrin päässä kyseisestä henkilöstä, mutta, tietenkin, lopussa.)

Ja muutenkin, onko oikeasti ihmisiä, jotka tarvitsevat 200 laatua keksejä? Viittäkymmentä erilaista kuivattua makkaraa. Ainakin 350 erisorttista paria nilkkasukkia. Miehille.

Kukahan tekisi kaupan, jossa ei tulisi valinnanahdistus?

Sellaisen, joka tarjoaisi kaikkea mitä tarvitsen (mm. kumihanskoja, nilkkasukkia, jatkojohtoja, aurinkokuivattuja tomaatteja ja kuumailmapuhaltimia) mutta jokaista asiaa korkeintaan kolmena vaihtoehtona. Halpa, keskihintainen ja kalliimpi. Punainen, vihreä ja valkoinen. Enempisuolainen ja vähempisuolainen.

Minä en halua käyttää iltaani työpäivän jälkeen ottamalla selvää siitä, mikä 350 nilkkasukkaparista olisi tarkoituksiini soveltuvin.

 • Maria M.
  Kommentti Lähettäjä: Maria M.
  30/11/2009 @ 22:03

  Hohoh, kuulostaa aika ahdistavalta :P suomalaiset cittarit, tai ainakin toi lähitienoolla oleva, on ihan kohtuullisen siedettävä, siellä aika lailla toteutuu tuo muutaman vaihtoehdon ja eri hintaluokan olemassaolo. Mutta sympatiani! :o

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  01/12/2009 @ 09:20

  Jossain keskikokoisessa Cittarissakin on jo mulle liikaa tavaraa, mutta sellainen on silti käsiteltävämpi kuin nämä hehtaarihallit.

 • Foxie
  Kommentti Lähettäjä: Foxie
  01/12/2009 @ 09:29

  Itse jostain syystä rakastan varsinkin Auchan-ketjun marketteja, on karmea ikävä niihin shoppailemaan! Suomessa iskee aina tylsyys kun joutuu valitsemaan niitä kolmesta tarjolla olevasta tuotteesta..

 • Katja
  Kommentti Lähettäjä: Katja
  01/12/2009 @ 10:24

  Tuon jutun nimi on kaipuu Neuvostoliittoon! Kaksisataa hyllymetriä suihkugeeliä, aargh!

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  01/12/2009 @ 20:11

  Foxie
  Pienet Auchanit vielä menevät, mutta ne isot on ihan kauheita kanssa.

  Katja,
  veit jalat suustani…

 • Maria
  Kommentti Lähettäjä: Maria
  02/12/2009 @ 04:22

  Toisaalta voishan se tosiaan olla mielenkiintostakin et olis hirveesti valinnanvaraa eikä tulis koskaan tunnetta siitä et aina tätä samaa :D Toisaalta mä olen sellanen jumittaja kaikes etten toisaalta aina edes uskalla kokeilla uutta merkkiä tai lajiketta, kun pelkään että onkin huonompaa kuin se jo ihan hyväksi havaittu :P

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!