Yöläinen

Elimistöni on ihan sekaisin.

Työskentelin eilen ensimmäisen kokonaisen yön. Tai noh, jos "työskentelyksi" voi kutsua sitä, että katsoo telkkaria puolet yöstä yrittäen pysyä hereillä. Kotimatkalla se vasta vaikeaa olikin, 22 tunnin valvomisen jälkeen.

Sitten torkuin kuumassa teltassa puoleenpäivään, jolloin oli ihan pakko siirtyä ulos uimapatjalle, kun eltan sisälämpötila alkoi lähennellä neljääkymppiä. Siinä sitä sitten olikin hyvä jatkaa unia, varjossa. Edes RN7:n autojen meteli ei kyennyt häiritsemään. Nyt kello on sitten melkein seitsemän, olen ollut vasta kolmisen tuntia hereillä enkä oikein ole ihan perillä siitä, mikä valuutta on kyseessä.

Promadina haastoi minut taannoin kertomaan mikä ärsyttää, ja kuinka pörfekt Antibes on. Tajusin sittemmin, että minähän olen jo moisen haasteen tehnyt. Mutta, jos joku nyt täällä ärsyttää, niin yhä vielä liikenne, ja bambimaassa elävät vuokranantajat.

Pitäisi vain keskittyä hengittämään syvään (mutta ei liikenteen keskellä) ja yrittää jonkinlaista yhteyttä universumin kanssa.

 • Kommentti Lähettäjä:
  20/08/2009 @ 08:49

  Heh, olet siis ollut ilmiselvästi edelläkävijä kun muut bloggaajat vastailevat kyselyyn vasta näin 4 kk myöhässä. :)

  Antibes on mukava paikka! Tuli siellä joskus vietettyä 16 kesäsenä kolmen viikon ranskankielikurssi.

  Onnea uuden duunin johdosta!

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  20/08/2009 @ 19:06

  Heh. En mä kovin edeläkävijä ollut, kun silloin tuntui että kaikki olivat jo vastanneet :D

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!