Alennustyötä

Lomanjälkeinen työinhoitus sai minut selailemaan työpaikkailmoituksia, opintotarjontaa ja Kelan sivuja (kahdeksan opintotukikuukautta olisi vielä jäljellä...) Ihan vielä en kuitenkaan ole paikkaa vaihtamassa: vannoin, että kestän vaikka hampaat irvessä vuoden verran, ja siihen rajapyykkiin on matkaa tasan kolme kuukautta. Toisaalta, jos vaihtoehdoksi valikoituvat opinnot, niihin ei sitten hypätäkään kuin aikaisintaan reilun vuoden päästä. Vähän olisi kyllä hinku koulunpenkille, en ihan vielä ole päässyt yli opiskeluelämästä... Ja toisaalta töitä ei ole tässä maassa tarjolla ihan hurjasti, saati sitten kohtuullisen kapeasti erikoistuneelle ihmiselle.

Saa nyt nähdä.

Täällä näkyy myös alennusmyyntejä, jotka alkavat tänään. Ranskassahan tosiaan alennusmyyntipäivät ovat säädöksillä rajoitetut, ja aloituspäivät päätetään erikseen vuosi vuodelta. En ollut ovenkahvassa roikkumassa klo 8, työnteko estää moisen. Muutenkin vallan taktinen aika aloittaa alennusmyynnit: kuun viimeinen päivä. Kun tietää että Ranskassa palkka tulee tilille "sitten joskus", etenkin jos sen maksetaan shekkinä, niin nyt onkin oiva hetki monille tilinylitykseen. Itse taidan käydä vähän ulkoiluttamassa itseäni ja muistamassa miksi kaupat ovat niin inhottavia sitten joskus perjantai-iltapäivällä.
Jos nyt joku ensin maksaisi palkan...

Internet kotosalla on kolmatta päivää täyskuollut. Eli viimeinen niitti: nyt vaihdetaan operaattoria kun kerran on mahdollisuus kaapeliverkon kautta toimivaan nettiin. Ja vielä halvempaankin. Kunhan saisi aikaiseksi, elämä täynnä projekteja jotka ovat aloittamista vailla valmiita.

Mitäs jos vain palaisi vielä pariksi viikoksi lomalle..?[Kuva: Ucumari, CC BY-NC-ND 2.0]


 • Kommentti Lähettäjä:
  30/06/2010 @ 21:34

  Upea aforismi sinulla: elämä täynnä projekteja jotka ovat aloittamista vailla valmiita. :D

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  30/06/2010 @ 22:16

  Sen nimi on myös “savolainen rojekti".

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!