Ihan outo kuvahaaste

Herranjesta miten inho ilma täällä on!
Ollaan toukokuussa, ja Pyreneillä satoi lunta. Nizza sen sijaan pääsi aamu-uutisten ykkösotsikoksi eilisten kuuden metrin korkuisten aaltojensa kanssa. Siinä on varmaan ollut melkoiset tsunamifiilikset, kun on ollut rantakahvilan terassilla, ja kolmimetrinen aalto kirjaimellisesti hyökkää kimppuun.

Kumisaappaat ovat päivän tärkein asuste.

Mutta, asiasta kukkaruukkuun. Kuten Sirokko haasteen sanoin sanoi:

Huomasin sen, minkä lehdistö on huomannut jo aika päiviä sitten: bloggaajat kuvaavat mitä tahansa. Kohta ei kehtaa kameraa ulkona esiin ottaa, kun muut ajattelevat, että jaahas, taas joku bloggaaja kuvaamassa päiväänsä, tätä söin, join, näin, ihan kuin kaikilla olisi patologinen pakko olla kiinnostunut siitä mitä kenenkin suolen sisällä liikkuu.

Tästä sainkin idean, HEUREKA! Nyt kaivetaan esiin kaikki ne omituisimmat kuvauskohteet, joita ei muiden kuin bloggaajan tulisi mieleenkään kuvata. Eikä mitään vahingonlaukauksia vaan tarkkaan harkittuja kohteita. Semmoisia, joita myöhemmin katsellessa itsekin ihmettelee mitä päässä on liikkunut. Eikä niitä kuvia tietenkään ole tullut käytettyä ennen kuin NYT!

Eli esittelen minäkin muutaman tietokoneen syövereihin jumiutuneen otoksen teidän iloksenne.Säkinpohja löytyi joskus Irlannista. Umpikujan lisäksi sillä on oiva tapa olla melkein hävytön: cul on ranskaksi persie. Lisää kieli-ihanuuksia täällä.Peilikuva. Jonnii jyväskyläläisravintolan vessassa.
Päivän kysymys kuuluukin: "Missä on kuvaaja?"Lisää persieitä. Rock, rauha ja rakkaus. Haalarin omistaja sanokoot "hip!" jos omansa tunnistaa. Oudointa tässä kuvassa ei niinkään ole se, että olen sen ottanut, vaan se, että olen säilytellyt sitä vuosikaudet koneen kovalevyllä.Tässä lähes hävyttömässä kuvassa on kaikkiaan kolme jalkaa ja yksi hauskannäköinen laukku. Kenelle ne kuuluvat, siitä minulla ei ole pienintä aavistusta.

Haastan vuorostani kaikki kuvakynnelle kykenevät mukaan!

 • sirokko
  Kommentti Lähettäjä: sirokko
  06/05/2010 @ 00:59

  Oh, täällä onkin ollut asialla näkymätön paparazzi.Ei ihme että on onnistunut noin intiimejä paikkoja kuvaamaan, punainen vetää puoleensa.
  Noita säkinpohjia minäkin aikanani ihmettelin, menenkin katsomaan mitä muita kielikukkasia löytyy..
  Kiitos kun osallistuit, nyt kuvat voikin huoletta tuhota omalta koneelta kun ovat hyvässä tallessa.

 • SusuPetal
  Kommentti Lähettäjä: SusuPetal
  06/05/2010 @ 10:05

  Heh, hyviä kuvauskohteita. Jalkoja! Jess!

 • Hirlii
  Kommentti Lähettäjä: Hirlii
  06/05/2010 @ 10:52

  Heh :-D - onpas hauskoja otoksia.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  06/05/2010 @ 11:54

  Pitäähän sitä välillä päästää luovuus valloilleen…

 • Stello
  Kommentti Lähettäjä: Stello
  08/05/2010 @ 05:48

  Meidan kotikatukin on cul de sac, ja me asutaan ihan sen peralla =D

 • Ruska
  Kommentti Lähettäjä: Ruska
  08/05/2010 @ 20:21

  Äärimmäisen mielenkiintoisia ja avartavia otoksia =) Hyvä, etteivät lopullisesti jumittuneet koneellesi, vaan pääsivät ihailtaviksi.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  08/05/2010 @ 22:59

  Stello,
  siinä onkin takajuminen asuinpaikka ;)

  Ruska,
  Pitäähän muillekin iloa jakaa.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!