Jardin d'acclimatation

Ilmainen matkavinkki: jos Pariisinmatkalla ahdistut ihmistungoksesta, siitä pääsee helposti eroon menemällä katselemaan Jardin d'acclimatationia maanantaiaamuna kello kymmenen. Mikä rauha! Paikalla olin minä, muutama työntekijä ja noin kaksi ja puoli lapsiperhettä.

Jardin d'acclimatation -puisto sijaitsee heti Pariisin "muurien" ulkopuolella, Boulognen metsän pohjoisreunalla, ihan kivenheiton päässä La Défencelle menevältä metrolinjalta. Kyseessä on useimpia Pariisin turistikohteita halvempi reissu, sisäänpääsy aikuisille taisi olla 2,90 €. Puisto lienee kuitenkin parheimmillaan lasten kanssa, siellä on kaikenlaisia tivolivälineitä, ja etenkin eläimiä. Minä en niistä tivolivälineistä niin innostunut, mutta valokuvasin lampaita, mitäpä muutakaan. Tai noh, siis muutamaa muuta eläintä myös.


My name is Duck, Donald Trump-Duck.Hei..! Ooksä nähny sen leffan, sen Disney-leffan? Se olin mä, Bambi! Saanks keksin jos poseeraan? Ai en vai? No emmä sitte..Hei kaverit, toi joku paparatsi häiritsee meidän aamiaisrauhaa, menis vaikka kuvaamaan kalkkunoita.Kalkkunoita?! Minusta on kalkkuna kaukana.Ei se mitään, minua saa kuvata. Minua, korpimetsän ylvästä laamaa.Kulta, ei nyt. Makuuhuoneestamme puuttuu tietty intiimiys näin päivänvalon aikaan.Siinähän kinastelevat, musta on paljon kivempi ottaa aamupäivätorkut auringossa.Aamupesun aika...Slogan: "Vapaa kana on karvainen kana."

Loppuun vielä extrapätkä, otsikolla Kauneushoitola Kili, "Meillä syödään heinätkin turkista".


 • zapiska
  Kommentti Lähettäjä: zapiska
  26/10/2010 @ 16:09

  Tämä ja edellinen postauksesi ovat niin perin juurin itsesi näköisiä, että ihan hymyilyttää.

 • Simpukka
  Kommentti Lähettäjä: Simpukka
  27/10/2010 @ 11:54

  Kivasti kerroit.
  Vuosia sitten eräällä matkoistamme satuimme vahingossa tuohon puistoon ja vietimme päivän siellä. Tosi mukava paikka myös vanhuksille.

 • Johanna
  Kommentti Lähettäjä: Johanna
  27/10/2010 @ 12:15

  Voi miten ihania kuvia ja hyvia kommentteja. Ihan mielettoman herttainen tuo aamupesukuva :)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  27/10/2010 @ 19:12

  Eläimet ovat aina varma bloggauskohde kun vain onnistuu ottamaan söpöjä kuvia.

 • Fifi
  Kommentti Lähettäjä: Fifi
  27/10/2010 @ 19:30

  Ihanaa, illan pelastus! Etenkin kuvatekstit & video ovat hersyvän hauskoja, parhautta! Bambi <3

 • sirokko
  Kommentti Lähettäjä: sirokko
  28/10/2010 @ 01:36

  Kivat kuvat ja hauskat tekstit, kauneushoitolassa näytti vähän siltä kuin olisi suoritettu jonkin asteen epilaatiotakin. Kiitoksia, näillä eväillä on hyvä mennä nukkumaan :)

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!