Jotain fiksua?

Kirjoittaisiko sitä välistä jotain fiksua..?

Eikä aina kertoisi kuinka vaikeaa voi olla porata seinään kaksi reikää ruuveja varten, vaikka kuinka olisi käytössä betoniterä.

Tai että "sain" työharjoittelijan uhrikseni pariksi kuukaudeksi, mutta samalla minulle kerrottiin, että pitäisi tehdä yksi puolipäivä viikossa Farmaseuttien sihteerikön hommia.
"Loistavaa".
A) Minä en ole sihteeri. Kirjeiden kirjoittaminen ja muu varsinainen sihteerikkösälä kuuluu työnkuvaani vain pakollisilta osin. (Siis niiltä osin, että koska minulla ei ole sihteeriä, niin jonkunhan sekin on hoidettava...) En myöskään ole henkisesti sihteeri.
B) Mullahan ei ollutkaan vielä tarpeeksi hommia.

Noh, homman hyvä puoli on se, että Apteekin puolella on kivaa ja rauhallista työskennellä.

Niin, ja olen muuten löytänyt uudelleen aikaa lukemiseen!
Kaikkine kävelyineen ja odottamisineen työmatka bussilla vie hyvinkin kolme varttia, ja mitäpä siinä muutakaan fiksua tekee kuin lukee. Puoli tuntia tehokasta romaaniaikaa aamulla ja puoli tuntia iltapäivällä. Kahlattu on jo Maailman paras kylä ranskaksi ja varsin ajatuksia herättävä opus asunnottomuudesta. Ebaysta löytämäni lammaskirja on vielä jossain muuton kidassa, mutta onhan meillä onneksi kirjahyllyssä vielä paljon muutakin sellaista jota minä en ole lukenut. Vaikkapa XXI:n vuosikerta.

Voisin sanoa muutaman terävän sanan paikallisen joukkoliikenteen kyvystä noudattaa aikatauluja, mutta muuten on todettava, jotta "hourrah bussit!"
Ajamattomuus on just kivaa.

  • Rhia
    Kommentti Lähettäjä: Rhia
    14/04/2010 @ 20:11

    Jooh, mullakin ois pari sanaa sanottavana reikien poraamisesta seinään. Ei auta betoniterä eikä iskuporakone. Tään talon seiniin ei vaan yksinkertaisesti niitä reikiä oikein saa… Tai kovan työn takana se ainakin on. Eli –> I feel for you!

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!