Kupissa

Rankkaa tämä ihmisen elämä, rankkaa.

Saattaa joutua istumaan auringossa parvekkeella, blogia kirjoittamassa. Sunnuntai-iltapäivänä. Kaikkea se teettää.

(Oikeastihan vain välttelen tiskaamista.) Järjestimme eilen pienet tupaantuliaiset. Vieraita oli lopulta hurjat kolme, ja edes musiikkia ei soitettu. Keskusteltiin kyllä. Sivistyneesti punaviinin (ja tarte flambéen) ääressä. Naapurit eivät valittaneet melusta, ja vieraatkin lähtivät pois kuten kunnon ihmisten pitäkin: ennen puoltayötä.

Saimme tuparilahjankin. Setin pieniä espressokuppeja ja aluslautasia. Vallan sieviä ovat. Mutta jos olisin edes hiukan arvannut, että tuovat jotain mukanaan, olisin sanonut, jotta "ei sitten ainakaan kuppeja". Meillä kun on mukikuppeja sen verta, että armeijan kahvittelisi.

Ja kun kerran kuvasin lahjahevosen, niin matkittakoon sitten Saria ja kuvattkoon muitakin mukeja. Tosin, pakko on tunnustaa että kuviin päässeistä vain yksi taitaa olla peräisin kirpparilta (tuin Valamon luostarin toimintaa 50 sentillä) ja suomalaista designiakin on joukkoon päässyt. Epäparisia sen sijaan riittää.

 • sari
  Kommentti Lähettäjä: sari
  25/04/2010 @ 19:38

  Ihana toi sun lammasteema joka jatkuu mukeissakin :)

  meilla juuri naapuri tilasi suomentuliaiseksi muumimukin, taytynee siis sen verran ostaa suomalaista designia itsein (tai on meilla kylla niita 3, lahjaksi saatuja). Luulen etta niista tulee lapsen suosikkimukeja heti kun sille uskaltaa antaa ne omaan kateen.

 • Sanna
  Kommentti Lähettäjä: Sanna
  25/04/2010 @ 20:03

  Onnea uuteen tupaan :)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  25/04/2010 @ 20:04

  Mun suosikkeja ei muumimukit ole, tuokin yksi on lahjaksi saatu. Noita vihreitä teemamukeja kyllä on useampi, ne on ihania :)

 • Katja
  Kommentti Lähettäjä: Katja
  25/04/2010 @ 23:52

  Ootas kun laitatte lapsia maailmaan: siinä ne mukit harvenevat. Meillä ainakin on käynyt niin, ja kaikki tunne -ym. arvoinen jonnekin ylähyllylle piiloon..

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  26/04/2010 @ 15:24

  Mä varmaan piilotan kaiken lampaallisen sitten kun on lapsia. :D Jättää vain rumat mukit esille.

 • Krii
  Kommentti Lähettäjä: Krii
  27/04/2010 @ 20:39

  Minä olen vasta täällä ulkomailla innostunut Muumimukeista. Niitä on mielekkäämpää keräillä, kun ei ole joka lähikaupassa tarjolla. Tai no keräillä ja keräillä, niitä on meillä vasta yksi kappale.

  Kauniita Espressokuppejakin hieman etsiskelin, enkä täältä löytänyt, joten tuotin siskollani kauniita Taika-espressokuppeja.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  28/04/2010 @ 13:46

  Taika on kyllä sievä sarja, pieninä määrinä. Espressokupit ois varmaan just hyvät. Isommat lautaset on vähän levottomia.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!