Lainattu joulukalenteri : 17. luukku

Heräsin eilisiltana siihen, että jouluaattoon on enää viikko aikaa. Voin siis todeta ihan näin julkisesti armaille vanhemmilleni, että he tuskin saavat joululahjaansa ennen uutta vuotta, sillä se ei ole vielä(kään) saapunut minulle saakka. Kusti polkee ylämäkeen, ilmeisesti.[kuva: downbeat, CC BY-NC 2.0]

Minulla ei muuten ole tänä vuonna joulukalenteria. Koska olen vastarannanlammas, en myöskään kirjoita joulukalenteria blogiini. Onneksi muut tekevät senkin homman puolestani. Viikon verran saatte siis seurata lainattuja (tai oikeammin linkitettyjä) joulukalentereja:

Tänään, 17. joulukuuta, Tiiti kertoo oman, lahjomattoman ja tiitimäisen mielipiteensä mainoskuvista. Samalla reissulla suosittelen myös vilkaisemaan 12. päivän villalankahirviön koston.

 • Sanni
  Kommentti Lähettäjä: Sanni
  18/12/2010 @ 07:53

  vastarannanlammas, ihana :D

  Enka nyt oikein ymmarra, etta kuinka monta blogia sulla oikein on? kun listattuna on kaks bloggerin kautta, ja sit tama. Oon hammnentyny.

  Mulla ei ees oo joulukalenteria. Ja oon vahan katkera. Mutta tulee se joulu ilman sita kalenteriakin… ja ihan yhta nopeesti!

  terveisin sanni, joka odottelee, et miehen mahollisen joululahjat suvaitsis saapua jo postissa, koska eras oli erittain laiska ja tilas kaiken netista :D

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  18/12/2010 @ 12:49

  Tää on mun blogeista ainoa joka päivittyy. Pari vanhempaa tekelettä on kanssa olemassa.

  Joo, mulla on kanssa laiskoja nettiostostaipumuksia :D

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!