Loppiainen

Ulkosavolaisetkin vanhenevat joskus. Otin eilisaamuna päivän kunniaksi muotibloggauskuvan itsestäni. Statistiksi pääsi myös Lauran kilpailusta voitettu laukku, joka oivallisesti syö sisäänsä myös kamera-aparaattini, silloin kun sitä pitää mukana kantaa. Totesin, että kiire ja huono valaistus eivät ole oivallinen yhdistelmä. Pitäisi luopua yrityksistä kuvata itseään tuossa eteisessä, mutta kun en minä ole ikinä kuvausvapaana päivänvalon aikaan.


Varsinainen päätön kana.

Täällä loppiainen ei ole minkään sortin pyhäpäivä, joten kulutin sen töissä, kyllästyen potilastyytyväisyyskyselyihin korviani myöten.

Illansuussa käväisimme syömässä intialaisessa ravintolassa. Olin aluksi hieman skeptinen valinnan suhteen, mutta helppo sijainti, neljän minuutin kävelymatkan päässä kotoa, voitti. Ja nenä tuntui paleltuvan silti. Olimme pitkään ainoita asiakkaita. Ruoka ja palvelu olivat oivia, molempia tuntui olevan jopa vähän liikaa. Ja jälkiruoaksi osunut kardemumma-inkiväärijäätelö maistui ihan suomalaiselta pullalta.

Ilta sitten vasta olikin hurjaa juhlintaa. Nukkumatti kutsui puolen kymmenen maissa, nimeltämainitsemattomalla ulkosavolaisella taisi olla hiukan univelkaa. Aina ei vain saa nukuttua.

 • Sanna
  Kommentti Lähettäjä: Sanna
  07/01/2010 @ 13:12

  Onnea onnea! Isot halit meiltä molemmilta <3

 • Ginger
  Kommentti Lähettäjä: Ginger
  07/01/2010 @ 14:56

  mä yritän ranskaksi: Joyeux anniversaire! menikö edes sinne päin? jos ei, muistathan, että ajatus on tärkein ( = tuo laiskamadon vakkariselitys)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  08/01/2010 @ 13:50

  Sanna,
  kiitos kiitos :)

  Ginger,
  merci.
  Ja kyllä oli ajatuksen lisäksi mmuotokin oikein ;)

 • Pupuce
  Kommentti Lähettäjä: Pupuce
  10/01/2010 @ 11:06

  Myöhästyneet synttärionnittelut! :)

 • Laura
  Kommentti Lähettäjä: Laura
  18/01/2010 @ 01:46

  Mahtavaa! Nauti laukusta :)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  18/01/2010 @ 15:55

  Kiitokset, molemmille :)

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!