Tältä meillä näyttää, osa 3

Mikri tosiaan kävi täällä jo viikonloppuna, mutta sain vasta nyt aikaiseksi siirtää kuvat koneelle. On oikeasti kivaa, että välillä on turistiseuraa.

Tulee itsekin tehtyä viikonloppuna muuta kuin hengattua kotona. Ohjelma ei kuitenkaan ollut kovin kunnianhimoinen, lähinnä söimme hyvin ja ihmettelimme vanhaa kaupunkia. Mukaan mahtui simpukoita, tomaatti-basilikajäätelöä ja seurueen ärsyttämistä suomenkielisellä keskustelulla.


Tuulisesta säästä huolimatta ranta oli täynnä sakkia


Kotinurkkia.


Kesähattu.

Mutta sitten ihan asiaan.
Lupasin taannoin esitellä viimeisimmän sisustuslöytöni, jota ei hyvällä tahdollakaan voi kutsua suureksi sisustuselementiksi. Mutta kerrottakoon, että näiden tässä kämpässä asuttujen kuukausien aikana emme ole hankkineet parvekkeen pöytää. En halunnut sijoittaa uuteen kiinalaisversioon, ja käytetty antoi odottaa itseään. Torstaihin saakka. Kun aloin jo luopua toivosta, kävelin kadulla kahteen osaan puretun taittopöydän ohi ja viime tingassa käännyin kannoillani tarkastamaan, josko se sittenkin olisi ehjä. Oli se. Maksoi minulle siis yhden ruuvin, neljä minuuttia työtä kokoamiseen ja noin minuutin putsaamista.

Kaikin puolin harkittu interiöörimme sisältää myös muuta kadulta löydettyä tai hyvin halvalla (lue: Emmaukselta) hankittua.

Olohuoneen pöytä on lajia "Hei mun nenän edessä tässä kadulla on pöytä, tarttetteko te sellaista vielä". Tarvittiin. Pöytä itse tarvitsisi jotain maalin tapaista, muttei niin kipeästi kuin...

...vaatekaappimme. Oikeasti. Kuka viitsii maalata käsintehdyn umpipuisen kaapin vaaleankeltaoranssiksi? Ja vielä huonosti. Tuosta pitäisi saada sakkoja.

Sohvan päädyssä oleva arkku-laatikkohärpäke on päällystetty tapetilla. Tämän takia köyhdyimme viisi euroa, reissulla jolla etsimme mm. keittiön pöytää, jalkalamppua tai seinäkaappia. Kävi kuin merirosvoille ja löytyi arkku. Aarretta ei ole sisällä.

Eteiseen sijoitetulla puhelinpöydällä (4€) ei ole puhelinta, vaan ainoastaan puhelinluetteloja. Puhelin on olohuoneen nurkassa, sillä se pitää kiinnittää nettiboksiin, ja nettiboksia ei voi laittaa eteiseen, kun siellä ei ole sähköpistokkeita. Asunnon on selkeästi suunnitellut joku arkkitehti joka ei osannut ennustaa internetin keksimistä.

Kerrottakoon myös, että kaikki mikä näyttää pölyltä, on pölyä, ja lattia ei suinkaan ole kaakeloitu, vaan ihan vain muovimattohuijausyritys.

 • sari
  Kommentti Lähettäjä: sari
  01/09/2010 @ 22:09

  Vastaan nyt tänne äkkipäätään : ilman muuta kiinnostaa blogimiitinki ! Jos vaan sitten aika ja paikka sopii …

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  01/09/2010 @ 22:19

  Joo, kiva! yritetään saada mahdollisimman monelle sopiva vkl… vaikka ainahan joku jää pois kyydistä.

 • sari
  Kommentti Lähettäjä: sari
  03/09/2010 @ 02:30

  Ihan jo ihmettelin etta en ma muista tota ensimmaista kommenttia jattaneeni :D

  Mut joo, tulisin mielellani teilla maalamaan jne. viinipalkalla, oikeen sirmet syyhyaa naita kuvia katsellessa!

  Siis kauniita puisia huonekaluja, mutta tosiaankin pienen pintatuunauksen puutteessa :)

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!