Mustaa kynseilyä

Täällä on oikein mukava marraskuu.

Minua on siis huijattu. Sanovat että Rivieran toukokuu olisi lämmin ja aurinkoinen, mutta ketut kanssa. Vettä tulee vaakasuoraan.

Bref, eilisiltana otin mallia paremmista. Itseasiassa innostuin vallan, kun talouspaperin-ja-suklaan-hakureissulla tajusin, että kadun toisella puolen olevassa Schlekerissa on Essencen kosmetiikkaa. Varsin pieni valikoima ja sekin puoliksi tyhjä, mutta ei sen väliä. Mieluummin tyydyn hyväksi havaittuun ja maksan kynsilakastani kaksi euroa, kuin ne kuusi mitä pyytävät ranskalaisemmissa putiikeissa.

Leikin siis illalla kynsilakan kanssa, katsellessani toisella silmällä jotain huonoa toimintaelokuvaa ja odotellessani että tietokone suostuu päivittymään. Väri on mainio, hyvin tumma, lähes musta, muta silti violettiin tai viininpunaiseen (valosta riippuen) taittuva.

Mitä tästä opimme?
Sen, ettei kynsilakkaa kannata päästää kynsinauhoille asti, ja sen, että makrokuvatut sormet ovat rumia ja ryppyisiä. • Sanna
  Kommentti Lähettäjä: Sanna
  04/05/2010 @ 11:22

  Sateesta on siis selvästikin myös jotain hyötyä :D Näyttää ihan älyttömän hyvältä!!

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  04/05/2010 @ 12:27

  :) tänks
  Itseasiassa pitäÄ tänä iltana poistaa parista kynnestä ja laittaa siistimmin. Antaa kuivua rauhassa.

 • Krii
  Kommentti Lähettäjä: Krii
  04/05/2010 @ 13:40

  Hei mutta viime viikkohan oli ihan mahtava. Samanlainen kuin Suomen kesä parhaimmillaan. Ai niin, mutta sehän oli vielä huhtikuuta… No eiköhän se vielä tuosta parane (housunlahkeet, kengät ja sukat vieläkin märkänä aamun työmatkasta)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  04/05/2010 @ 15:46

  Kumisaappaat ovat joskus ihan hyvä keksintö :D

 • Loora
  Kommentti Lähettäjä: Loora
  04/05/2010 @ 20:51

  Hienot!

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!