Nostalgia-aalto

Meinasin kirjoittaa myrkyllisistä leluista kuusen alla, mutta sitten eksyin Sinin blogiin, ja sain ylitseni nostalgia-aallon. Jätetään siis vakavat aiheet huomiselle, ja fiilistellään tänään palmujen ja tekolumen sijaan Strasbourgin joulumarkkinoilla. Asiaa tietämättömille kerrottakoon, että kyseessä ovat vissiin Euroopan suurimmat joulumarkkinat, joihin ei pidä mennä tutustumaan lauantaina, sillä turistien keskellä iskee ahdistus. Monelle torille ja aukiolle levittyvien markkinoiden lisäksi näkemisen arvoinen on valtava joulukuusi, josta en tiedä miten sen kuljettavat keskustaan saakka. Melekoinen logistinen operaatio.

Olen tovin asunut siellä enemmän tai vähemmän melkein rajalla, joten muutamia näistä kuvista on ennenkin blogissa nähty. Mutta vielä kerta kiellon päälle.

Joulumarkkinat 1

Joulumarkkinat 2

Joulumarkkinat 3

Joulumarkkinat 4

Joulumarkkinat 5

Joulumarkkinat 6

Joulumarkkinat 7

Joulumarkkinat 8

 • Emilia
  Kommentti Lähettäjä: Emilia
  13/12/2010 @ 23:43

  Mäki oon ollut Strasbourgin joulutorilla, jeij! :) En tiennytkään, että ne on Euroopan suurimmat, mutta kyllähän ne Monacon vastaaviin verrattuna on aika hulppeat.

  Hehkuviini niiltä markkinoilta jäi parhaiten mieleen, ja jonkun pullankin taisin ahneuksissani mokeltaa… Tällaista kertoo kuva-aineisto. :D On mulla toki myös parisataa kuvaa puolikkaista kuusista, kojuista ja muista nähtävyyksistä. 80% otoksista on tärähtäneitä… Jos vaikka ensi kerralla ottaisi kuvat ensin ja joisi vasta sitten sen viinin?

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  14/12/2010 @ 19:01

  Etenkin kun on pimeää ja viiniä, niin voi olla, että vakaat kuvat ovat varsin hankalia :D

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!