On taas SE aika vuodesta

Koska olen itse Isolla Kirkolla ja tuskin kovinkaan tehokkaasti koneen ääressä (toivottakoon kuitenkin, että melkein kuiva), ajastan linkkipostauksen, kuten hyvän bloggarin pitää.

Vilkuilin pitkästä aikaa blogiini johtaneita hakusanoja, ja muutamat nousivat vähän yli muiden. Tajusin, että on taas se aika vuodesta. Nimittäin kesätöiden hakemisen aika. Kirjoitin viime keväänä pienen oppaan kesätöiden hakemiseen Ranskasta, ja nythän onkin oiva aika taas muistuttaa armaita tänne eksyneitä sen olemassaolosta. Olen jopa päivittänytkin opasta kuntoon sittemmin.

Osa 1 paneutuu tapoihin löytää työnhakuilmoituksia ja Osa 2 kertoo enemmän itse hakuprosessista.

- - -

Moni on myös etsiskellyt matokompostin ohjetta. Se löytyy tämän linkin takaa. Meillä ei vieläkään ole matokompostia, ei muunkaanlaista, harmiksemme, mutta toivottavasti asia oikenee kunhan löydämme asunnon jossa on sopiva parveke. Matokompostihan periaatteessa voisi sopia jopa sisätiloihin, mutten vielä ole ihan edennyt sisäkompostointiasteelle.

- - -

On myös kaivattu ohjeita suositun blogin tekemiseen.
Koska Stazzy-täti tietää, erehtymättömät ohjeet kirjoitettiin jo yli vuosi sitten. Ne tulee ottaa vakavahenkisesti ja ehdottomana totuutena.

- - -

Loppuun vielä tankaruno.
Toivottavasti sitä halajannut löysi onnensa.

 • Rhia
  Kommentti Lähettäjä: Rhia
  05/03/2010 @ 19:07

  Tankaruno oli paras =)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  08/03/2010 @ 18:46

  Tietenkin. Minulla on taiteellisia lahjoja :D

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!