Parin viime viikon bongauksia

Lukijoiden kanssa on aina kiva jakaa kummallisuuksia / kiinnostuksenkohteita / muuten vain mieleen jääneitä asioita blogimaailmasta. Klikkaaminen sallittua, jopa pakollista.

* Jani löysi taannoin Kiinasta vuoden tekosyyn.
Todettakoon, että Kiinassa myös pestään pyykkiä pulsaattorikoneilla, mikä on jopa arkaaisempaa kuin Bristolissa. Meidän asuntolan koneet oli aikanaan melko samanlaisia, tosin toimivat poleteilla eivätkä punnilla. Niin, ja niitä oli yksi (1) neljällesadalle asuntolassa asuvalle.

* Fifi ja Airelle selittävät paremmin kuin minä miksi Ranskassa tällä hetkellä lakkoillaan. Ranskankielentaitoisille suosittelen myös tätä Le Monden artikkelia suomalaisesta eläkesysteemistä.Mihinkään liittymättömänä kuvituksena Sirokon kollaasi.
Lisenssi: CC BY-ND-NC 1.0 fi.

* Anja kirjoittaa viimeinkin kohukirjasta, josta kohuaminen sai minut ihmettemään minne ihmiset oikein ovat maalaisjärkensä jättäneet. (Asiaa sivuten, minua aina suuresti huvittaa täkäläinen Banania-kaakaojuomajauhe, joka sloganinsa mukaan sisältää mm. banaania jotta päivään saisi energiaa, taijotainsinnepäin. Katsoin kerran uteliaisuudesta paketin kylkeä. Taisihan siinä olla 0,5% banaania.)

* Viikon hämmentävimmän uutisen kaivoi kuitenkin esiin (toivottavasti ei konkreettisesti) Paholaisen asianajaja. Että hyvää Jom Kippuria vaan teillekin!

Ei palautteita vielä
Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!