Posti kulkee

Nyt tulee se osuus, jota ei pitäisi ääneen sanoa, mutta minulla ei Ranskan posti ole vielä koskaan onnistunut mitään kadottamaan. Välillä menee meleko hitaasti, mutta kaikki on tullut ennenpitkää perille.

Varsinaisesti piti kertomani, että sain tässä päivänä taannoisena pitkään aikaan hassuimman kirjekuoren. C4-kokoiseen kuoreen oli liimattu ainoastaan lentopostitarra ja tulitikkurasian kokoinen osoite-etiketti. Sekin vinossa. Ei lähettäjää, ei ainoatakaan postimerkkiä tai leimaa, ei mitään. Ihme että tuli näinkin kivuttomasti perille.

kirje


 • Fifi
  Kommentti Lähettäjä: Fifi
  26/09/2010 @ 18:52

  Minulta on kadonnut Ranska-historiani aikana kaksi lähetystä: Me Naisten toiseksi edellinen numero sekä vuosia sitten mummon lähettämä kirje, jonka sisällä oli 100 euroa. Edellinen ei harmittanut, jälkimmäinen sitäkin enemmän. :( Sen jälkeen on lapsenlapsen satunnainen avustus hoitunut tilisiirroilla.

 • Krii
  Kommentti Lähettäjä: Krii
  26/09/2010 @ 19:22

  Meillä on monesti meinannut usko loppua paketteja ja kirjeitä odotellessa, mutta kaikki ovat tähän mennessä tulleet perille, siis ainakin ne jotka tiedän. Aikaa kustin polkemiseen Suomesta on mennyt 2 päivää - 4 viikkoa

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  26/09/2010 @ 19:48

  Fifi,
  Tuo on kyllä harmi. Ja oppiipahan varomaan käteistä rahaa.

  Krii,
  Joo, meilläkin on aina välillä odoteltu vaikka kuinka, ja tietenkin just sitä kirjettä jolle olisi oikeasti tarvetta.

 • Avelina
  Kommentti Lähettäjä: Avelina
  26/09/2010 @ 21:10

  Heippa, jätit kommentin blogiini, joten päätin tulla vastavierailulle, ja hauskalta vaikuttaa blogisi. Jään seuraamaan. :)

  Täytyy myöntää, että Ranskan posti silloin aikoinaan ei hukannut minunkaan kirjeitäni (ihme kyllä). Paitsi kerran, kun äitini osti Kilroyn kautta (nettiostaminen ei ollut vielä oikein saman mittakaavan mukaista kuin nyt) minulle meno-paluun Pariisi-Suomi-Pariisi ja lähetti sen postissa. Kirjeestä ei kuulunut ainakaan kuukauteen mitään ja matka sen kuin läheni. Kävin postissakin kysymässä, mutta kirjettäni ei ollut sielläkään. Äitini sai kuitenkin uuden lipun tilalle ja lähetti sen, nyt kirjattuna kuitenkin. No, ennen kuin uusi lippu ehti perille, tuli aiempi. Sivu oli revitty auki (eli sisälle oli katsottu) ja sitten sivu oli niitattu kolmella niitillä kiinni. Että sellaista…

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  28/09/2010 @ 21:35

  Tervetuloa vain!

  Mä muistan kerran meinanneeni missata passini, kun se oli kiertänyt kahden eri postitoimiston kautta ja tuloilmoituskaan ei ollut koskaan päässyt perille. Lopulta piti soittaa suurlähetystöön, ja kysyä kirjatun kirjeen seurantanumero. Löytyi, mutta meinasin ruveta ilkeäksi.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!