Suklaakeksin mallinen pelastusrengas

Tänään oli se-päivä-jota-olen-karsastanut-viimeiset-kaksi-viikkoa, eli se-päivä-jona-pomo-palaa-lomalta.

Kuvittelin hiljaa mielessä niskaan yhtäkkiä iskeytyvän työmäärän, hyvin ei-diplomaattiset kommentit siitä mitä olin tehnyt / en ollut tehnyt / miten olin tehnyt tai ollut tekemättä. Ihminen olikin ilmeisesti nauttinut lomastaan, huolimatta siitä, että eilisaamuna (eli maanantaina) klo 10:45 johdon sihteerikkömme soitti, ja kysyi "Missä sinä olet?"
"Lomalla, vielä tänään, lento palasi aamukolmelta..."

Työpäivä sujui siis ihmeen mallikkaasti, ja ruokatunnilla olin niin varma selviytymisestäni, että edes pöytäkumppanien säälintuntoiset ilmeet eivät masentaneet. Kaikki sujui... noin klo neljään saakka, jolloin koko puljun tietoverkosto jumiutui... ja kun se jumiutuu, tietokoneilla ei voi tehdä muuta kuin pelata pasianssia. Siinä sitten kehiteltiin kavereiden kanssa sijaistoimintaa ja kirjoitettiin pieniä söpöjä post-it -lappuja näytön reunaan muistuttamaan asioista jotka pitäisi hoitaa alta pois huomisaamuna.

Jos verkko toimii. Kateeksi ei käy ATK-tukeamme.

Palasin kotiin haaveillen hiljaa kylmästä oluesta. Haaveeni ei toteutunut, mutta kaukaa pohjoisesta saapuneet vieraamme sen sijaan olivat sijoittaneet jääkaappiin kylmää omenamehua ja suklaakeksejä. Ei varsinaisesti minkäänlainen dieettivaihtoehto, mutta ei se olutkaan tietääkseni.

Ja kun ne vielä olivat poissa kaupassa käymässä kotiin saapuessani, sain hetkisen ihan omaa aikaa olla epäsosiaalinen, syödä suklaakeksejä ja naputella blogikirjoitusta.

Ilta on pelastettu.

 • Karkki
  Kommentti Lähettäjä: Karkki
  04/08/2010 @ 13:03

  Hurjasti tsemppiä! Omenamehu ja suklaakeksit ei ole kyllä yhtää hullumpia lohdukkeita ;) Vaikka arvaa, en ikinä ota olutta, mutta joskus sitä tekee niin mielettömästi mieli! Mistähän se johtuu? Mutta joskus kieltämättä kylmä olut on kyllä paikallaan :) Terkkuja Fifille!

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  04/08/2010 @ 17:10

  Työmäärä iski kyllä niskaan, mutta muuten olen hengissä. Ja mulle tehdään ruokaa! Hyvä asia saada vieraaksi ihminen joka rakastaa ruoanlaittoa :D

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!