Matkasuunnittelemattomuutta

Vielä kaksi päivää töitä ennen viikonloppua. Ja sellaista onkin tarvis. Maanantai tuntuu jatkuneen muutamat viimeiset viikot.

Tosin, perjantainakaan ei pääse suorastaan laakereillaan lepäämään. Sen sijaan yritämme levätä raiteilla ja neljän kumipyörän päällä, sillä uudenvuodenaattona on luvassa suorastaan ulkomaanmatka. Ja vieläpä kohteeseen jossa en ole koskaan käynyt: Barcelonaan.

Olen innossani, mutta samalla niin arjessa kiinni, etten ole saanut aikaiseksi suunnitella matkaa yhtään hotellivarausta enempää. Ei vaan jaksa. Sagrada familia on nähtävä (ja Pienet Eläimet haluavat toki tulla kuvatuksi sen edessä), mutta muuten meinaan vain ottaa kameran kauniiseen käteen ja seurata muita.


[Kuva: MorBCN, CC by-nc-sa 2.0]

Onneksi parhaat reissut ovat usein niitä, joita ei ole liiaksi suunniteltu. Ehkä joltain nurkalta löytyy yksi avaruusvalloittajakin.

 • Sanni
  Kommentti Lähettäjä: Sanni
  28/12/2010 @ 22:30

  mahtia! mepas taas ollaanki jo alettu suunnittelee matkaa, joka toivottavasti toteutuu kesalla. Ma oon semmonen, etta ei valttamatta tarttis mitaan suunnitella, mut mies haluu jonkinlaisen agendan aina :D
  Pitakaapa kivaa Barcelonassa!

 • Memmu
  Kommentti Lähettäjä: Memmu
  29/12/2010 @ 13:17

  Oi, Barcelona! Se on yks mun lempparikaupungeista, Perpignanissa kun asuttiin niin tuli useesti kaytya. Enjoy! Kantsii kayda tsekkaamassa Gaudin hienoja taloja ja ehdottomasti tutustua klubeihin ja yoelamaan.

 • patonki
  Kommentti Lähettäjä: patonki
  29/12/2010 @ 14:14

  Me käytiin Barcelonassa vuosi sitten joulun välipäivinä. Ajakaa jompaan kumpaan suuntaan rannikkoa pitkin, jompaan kumpaan suuntaan vuoria pitkin, on hienoa.

  Ja vilkuttakaa meidän kohdalla :)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  29/12/2010 @ 14:49

  Mä en oo kovin klubi-ihminen, mutta veikkaan että uutena vuonna ohjelmaa riittää ilmankin :)

  Ei tosiaan sen kummemmin suunnitella…

 • Vendaval
  Kommentti Lähettäjä: Vendaval
  29/12/2010 @ 20:05

  Onnittelut hienosta valinnasta :)Toivottavasti tulee kiva reissu!

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  30/12/2010 @ 08:16

  Kiitos :)

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!