Uhmaiässä

Kolme vuotta jo!

Tässähän opitaan pian puhumaan. Kolmeen vuoteen mahtuu kolme blogia, neljä kaupunkia, neljä asuntoa ja kasa uusia tuttavuuksia.

Kaikki alkoi eräänä elokuisena iltana Melkein rajalla. Ensimmäinen blogi oli ruma ja epäkäytännöllinen, mutta mahtui sinne joku oivalluskin, ja esimerkiksi todiste siitä, että minulla on taipumuksena löytää asuntoja joissa on outoja vessoja.

Melkein rajalta muutettiin vuotta myöhemmin vähän sisämaahan päin, ja jo ennen sitä, uuteen blogiin. Vuoteen mahtui myös lampaiden rapsuttamista ja jumputtavia naapureita (jotka eivät jääneet ainoiksi).

Toissamarraskuussa tein itsenäistymisaskeleen (eivätkös kaikki reilun vuoden vanhat?) ja siirryin tänne ihan omaan osoitteeseen. Stazzy.netin aikaan on mahtunut iloa ja surua, yksi muutto kauas etelään, kaksi asuntoa, sekä esimerkiksi au pair -aikojen muistelua ja käynti joulumarkkinoilla.

Kaikki lukijani ovat tervetulleita syntymäpäivävastaanotolle kommenttilaatikkooni, kertomaan missä, miten ja milloin törmäsit minuun ensi kerran. Kävijöille tarjolla kahvia, mansikkakakkua ja mustaherukkamehua.

Ei-virtuaalinen Stazzy sen sijaan aikoo juhlistaa kolmivuotispäivää asiaankuuluvasti bloggaajaseurassa, Mikrin kanssa. Palatkaamme siis astialle piakkoin, luvassa on todennäköisesti viimeisen sisustuslöytöni esittelyä...

 • Kaarina
  Kommentti Lähettäjä: Kaarina
  27/08/2010 @ 13:44

  Hauskaa syntymäpäivää ja kiitoksia kakusta ja mehusta! Olen kuokkinut blogeissasi jo Melkein rajalta saakka, aikaan kun itsekin vielä pidin ulkosuomalaisblogia. Nyt omat bloggaamiset on jääneet kun asustelen taas Suomessa, mutta muiden blogeja luen edelleen päivittäin… joskin olen todella laiska kommentoija.

 • Johanna
  Kommentti Lähettäjä: Johanna
  27/08/2010 @ 14:26

  Onnea onnea!
  Enpa kylla yhtaan muista luinko jo tuota ensimmaista blogia..toista kyllakin!

 • Sanna
  Kommentti Lähettäjä: Sanna
  27/08/2010 @ 21:47

  Kolme vuottahan on jo vakavasti otettavan bloggarin saavutus! Onnea :)

 • sari
  Kommentti Lähettäjä: sari
  28/08/2010 @ 03:59

  Mää luin kaikkia!

  kiitos alla olevasta tunnustuksesta, ja odoton innolla sisustuslöytöä!

 • Eveliina
  Kommentti Lähettäjä: Eveliina
  28/08/2010 @ 10:27

  Onnea!!! :)
  Olen lukenut kaikkia blogejasi. Muistaakseni ihan hakemalla hain ulkosuomalaisten blogeja asuessani Dom. tasavallassa. Sinun on yksi niistä harvoista ja valikoiduista, joita olen jaksanut lukea ensinäkemältä tähän päivään saakka. Olet siis minulle tämän nykypäivän blogimaailman tuottama rakas tuttu, jota en oikeasti edes tunne, mutta joka tuo iloa päiviini pienillä “postauksillaan” :). Älä siis vaan ikinä lopeta :D!

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  28/08/2010 @ 10:54

  Ihania kommentteja!

  Kiitos kaikille!

 • Katja
  Kommentti Lähettäjä: Katja
  28/08/2010 @ 11:10

  22, rue Menthe: Viikon bongaukset. Löysin paikalle kun linkitit, ja tykästyin.

  Mielekkäitä, monipuolisia ja kiinnostavia blogeja on harvassa, tai ainakin oma suosikkiluetteloni on remontissa - jopa siinä määrin, että wordpress heitti sen oma-alotteisesti pois vimpaimista! Ulkosavolaisbloggaaja pysyy taatusti listallani.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  30/08/2010 @ 08:30

  Kiitos!
  Hauskaa, että jotkut muistavat ihan tarkan kirjoituksen.

 • J
  Kommentti Lähettäjä: J
  31/08/2010 @ 00:15

  Ollaan joskus istuttu samoilla luennoilla “Ateenassa", bongasin sut varmaan demistä ja jotenkin se johti tuonne melkein rajalle.. Tykkään sun tyylistä ja siksi seurailen (plus kadehdin täydellistä ranskaasi..) Mukavaa syksyä, voi hyvin!

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  31/08/2010 @ 12:50

  Heh, kiitos ja mukavaa syksyä sinnekin!

 • Krii
  Kommentti Lähettäjä: Krii
  31/08/2010 @ 14:01

  Kiitos kahvista!

  Minä luin blogiasi ensimmäistä kertaa keväällä 2009, kun järjestelimme Ranskaan muuttoa. En kyllä muista yhtään, miten blogiisi eksyin.

  Blogissasi olen kovasti tykännyt paitsi letkeästä kirjoitustyylistäsi, myös hyödyllisistä Ranskaa koskevista tietopläjäyksistä.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  01/09/2010 @ 08:46

  Kiitokset.
  Saa tulla kahville ihan oikeastikin (herukkamehuakin on vielä vähän)

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!