Uneton Nizzassa

Arf. Kesä ja kadun vierellä asuminen eivät ole paras mahdollinen yhdistelmä. Nukun ihan käsittämättömän huonosti, kun on kuuma ja sitten jos avaa ikkunan, melua ja pakokaasun hajua. Onneksi pihan puolen ikkunat voi pitää auki yötäpäivää.

Mikähän idea siinä on ollut alunperinkin laittaa keittiö pihan puolelle ja makuuhuone antamaan kadulle? Joku mies arkkitehtinä.

Meillä oli puolalaisia vieraita maanantai-iltana, Hospitality Clubin kautta. Olivat tulossa liftaten espanjasta ja jatkamassa samalla tavoin takaisin kotiin. Ilta oli oikein mukava, mutta yö oli vielä kehnommin nukuttu, kun ei viitsinyt olla ovet auki ja alasti. :D Olin sitten eilen töissä kuin zombie. Nyt menee vähän paremmin. Kuusi tuntia melkein keskeytyksetöntä unta on enemmän kuin kolme.

Pitäisi varmaan siirtyä valeriaanan ja kamomillan hyötykäyttäjäksi.

 • Sanna
  Kommentti Lähettäjä: Sanna
  28/07/2010 @ 13:08

  Kuulostaa ikävältä… Miten ois jos hankkisit pienen ilmastointimasiinan makkariin? Niitähän on melko hiljaisiakin olemassa :)

 • karkki
  Kommentti Lähettäjä: karkki
  28/07/2010 @ 17:50

  Ah, ymmärrän sua niiiiiiin hyvin! Hih, ihana tuo mies arkkitehtinä ;)) ei voi olla kun mies.. Meilläkin tehdään välillä niin uskomattomia ratkaisuja että on pakko miettiä mitä ihmettä ne siellä arkkitehtiopinnoissaan oikein lukee, Aku Ankkaa?? Tsemppiä unettomuuteen, toivottavasti pian viilenee vähän,että voi taas vähän saada univelkoja nukuttua pois.. :))) Hurjasti haliterkkuja!!

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  29/07/2010 @ 12:55

  Joo, tuuletin on ihan pakko hankkia. Tällä hetkellä nukun sohvalla kun olohuoneessa on viileämpää, mutta vieraiden läsnäollessa se on vähän mahdotonta…

  Haleja, molemmille!

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!