Valoa pimeyteen!

Vaikka aiemmin sanoinkin ettei sillä ole niin väliä sopiiko vanha sohva yhteen muun sisustuksen kanssa, tunnustettakoon, että minä inhoan sohvaamme. Kyseessä ei ole edes vanha sohva, vaan ihan näpäkkä clic-clac, pieni vuodesohva. Mutta kun se on tummanruskea. Ja vaikka kuinka yritän asennoitua, tummanruskea on ruma väri. Ei siitä pääse yli eikä ympäri.

Viitseliäämpi pääsisi asiasta eroon hankkimalla siihen jonkinlaisen sopivan shaalin päälle. Minä nyt en vain ole kovinkaan viitseliäs. Yksi savolainen projekti lisää.

Olen, yllättäen, muutenkin pähkäillyt sisustusta. Osin ihan rehelliseltä tarvekannalta. Asunnosta puuttuu melko monta sellaista asiaa, joita ilman askeettisempi varmasti eläisi, mutta olisihan ne kiva hankkia. Kuten vaikkapa suihkuverho. Tai parvekkeen pöytä. Tai kattolamput olohuoneesta ja makuuhuoneesta. Niitä varten ei ole edes kiinnityksiä, joten makuuhuoneeseen fiksuin ratkaisu olisi seinälamppu ja olkkariin isohko jalkalamppu.

Sellainen, joka olisi tarpeeksi yksinkertainen ollakseen hyökkäämättä silmille, mutta tarpeeksi kitsch sopiakseen yhteen vaatekaappimme kanssa. Tarpeeksi valovoimainen valaistakseen tarvittaessa koko huoneen, muttei häikäisevä.

Surffasin netissä, ja kaikki kivat maksoivat alkaen 300 euroa. Hulluksiko ne minua luulevat!

Edessä taitaa siis olla uusiokäynti Emmaukselle (josta viime lauantaina löytyi susiruma keittiönpöytä - onneksi on olemassa pöytäliinoja, ja hassu 70's-kukallinen arkku sohvan päätyyn).

Löysin kuitenkin surffaukseni keskellä ihan oivan purkin! Katsokaa nyt tätä Sun Jar -kehitelmää! Tuohan olisi täydellinen parvekevalo. Nätti, juuri sopivan yksinkertainen ja aurinkoenergialla toimiva.

Pitäisi vain varmistua siitä, ettei kukaan vieraista luule sitä tuhkakupiksi...

 • airelle
  Kommentti Lähettäjä: airelle
  06/04/2010 @ 18:19

  sattuneesta syystä minunkin tavarani tulevat lähes kaikki Emmauksesta; joskus sieltä löytää ihan hyviäkin juttuja… joskus.
  noille clicclaceille myydään irrallisia päällyksiä eri värisinä; vaatisi tietysti kauppaan menemistä ;-)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  07/04/2010 @ 00:36

  Kauppaan meneminen on vaikeaa! Joskin eksyimme tänään Conforamaan ruokaostosmatkalla, ja siellä tosiaan oli päällyksiä, yksi ihan varteenotettava harmaa myös. Pistin mietintälistalle..

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!