Viikonlopun leffaputki

Viikonlopun leffaputkessa luvassa jotain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä ja jotain lainattua.

Katsoimme jo tässä iltapäivällä keväällä leffateattereissa pyörineen Sherlock Holmesin. Itseasiassa se oli odottamaani parempi. Vähän turhan paljon hakkaa-päälle-kohtauksia, mutta ne eivät onneksi kestäneet kauan, ja juoni ei ollut ennalta-arvattava. Huumori oli hyvin... eleetöntä ja englantilaista. Voisin melkein suositella iltapäivän huviksi.


Vielä tänä iltana olisi tarkoitus katsella ikisuosikkini Usual Suspects, joka tokikaan ei ole enää toisella (tai kolmannella) katsomiskerralla niin oiva kuin ensimmäisellä. Siinä on juonenkehittelyä joka kiemuroissaan päihittää kaikki Danny Oceanit, vaikka kyseiset leffat vallan katsottavia ovatkin. Screenplay voittikin Oscarin, tai siis Christopher McQuarrie voitti sen tekstillään. Kuten Washington Postn senaikaisessa leffakritiikissä kirjoitettiin, "After the movie you're still trying to connect the dots and make it all fit - and these days, how often can we say that?"


Huomenissa sitten ehkä Bollywoodia.
Niistä muutamista jotka olen nähnyt, olen pitänyt ihan eniten 1990-luvun blockbusterseista, mutta tällä kertaa kovalevylle valikoitui vuoden 2008 Rab Ne Bana De Jodi. Shahrukh Khan on jo nelivitonen, mutta näyttää taitavan silti viisitoista vuotta nuoremman hurmurin roolit.


Mitähän sitten seuraavaksi..?

Ei palautteita vielä
Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!