Aurinkoista

Säidenhaltija ei oikein osaa päättää millaista keliä pitäisi. Sunnuntai meni torkkuessa, sillä kaatosade ei ole suorastaan huippusuoritukseen kannustava keli. Lauantaina sen sijaan olin tehokkaampi kuin ulkosavolaisen yleensä passaa, siivosin (noh ainakin osin) ja lähdin vielä upean kelin saattelemana ottamaan muutaman valokuvan kotinurkista.

Sea nice mer


Sea nice mer

Sea nice mer

Auringossa oli tarpeeksi lämmintä harrastaa torkkumista rannalla, mutta sentään vielä t-paita päällä. En kuitenkaan uimapuvussa, niinkuin muutamat, keuhkotaudinhan siinä olisi saanut.

Sea nice merNizzan keskusta oli jotenkin ihan tukossa, karnevaaliaika ja aurinko vaativat veronsa. En mennyt katsomaan karnevaalikulueita lähempää, ei viitsi maksaa ihmisten keskellä tungeksimisesta.

Sea Nice mer boats


Fiksun turistin erottaa typerästä turistista sillä, että pitkälle toukokuuhun saakka fiksu turisti kantaa mukanaan takintapaista. Auringon kääntyessä laskusuuntaan lämpötila tippuu huimasti. Viime keväänä muistan säälineeni moneen kertaan ihmisiä jotka tulivat illalliselle huhtikuussa sandaaleissa ja t-paidassa, "kun koko päivän on ollu niin kivan lämmin".

 • sari
  Kommentti Lähettäjä: sari
  22/02/2011 @ 15:07

  no niin, tajusin juuri nyt etta mahan olen kaynyt nizzasta interraililla! kestihan se ihan hetken :D

  oltiin jo italiassa kun v tajusi etta sen piti kayda pankissa ranskassa hoitamassa jotain asiaa etta matkan rahoitus jatkuu, ja junalla paasi katevasti nizzaa. meilla on kuvia juurikin tuollaiselta kiviselta rannalta (varmaan siis samalta rannalta).

  tahan asti siis ajattelin etta asut vaan jossain etelaranskassa missa ois kiva kayda, siis voi jessus tata loyhapaisyytta.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  22/02/2011 @ 16:37

  Tähän ei voi sanoa kuin “höhö". Se on se lapsen teko joka vaurioittaa ajattelukykyä vai miten se menikään..?

 • Elisabeth
  Kommentti Lähettäjä: Elisabeth
  22/02/2011 @ 18:05

  Niin kesäisen näköistä! Nizzassa asuva kaveri kävi jo meressä uimassa, mutta totesi sen olevan vielä liian kylmää :D

  Mä teen edelleen tuota usein, että illalla unohtuu pukea tarpeeksi päälle :P

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  23/02/2011 @ 11:55

  Joo, mua ei kyllä saa mereen juuri ennen heinäkuuta…

 • Avelina
  Kommentti Lähettäjä: Avelina
  24/02/2011 @ 13:52

  Ihania aurinkoisia maisemia, kyllä sun kelpaa! :) Ja vaikka aurinko ei vielä joka päivä paistaisikaan, niin maisemat ovat silti kadehdittavat! :)

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!