Avoin kirje

Säidenhaltija hyvä,

Meteorologit povaavat tästä viikosta kohtuullisen aurinkoista, joten sovittaisiinko, että tältä keväältä riittäisi jo kaatosade? Se ei ole kenenkään mielestä enää kivaa. Ei ulkosavolaisen eikä rivieralaisen, joka on tottunut veteen lähinnä meressä ja pastis-lasissa.


[Kuva: NapaneeGal, CC by-nc 2.0]

Tai jos ihan välttämättä haluat sateita pitää, niin aamukolmesta aamuneljään olisi hyvä ajakohta. Juuri sen verran, että huuhtelee pahimmat siitepölyt poies, kun väittävät, että sitäkin olisi liitelemässä harvinaisen paljon tänä keväänä. Ei kuitenkaan liikaa, ettei tarvitse kaivaa keltaisia kumikenkiä esiin selvitäkseen kaupunkioloista, kuten viime sunnuntaina.

Viime sunnuntaista puheen ollen, minun mielestäni liioittelit hieman. Tiedätkö, täällä on tullut kevät jo kalenterin mukaankin, puhumattakaan siitä, että kellot on siirretty kesäaikaan. Koko päivän kestävä synkkä pimeys ja lainehtivat kadut eivät ole minun mielikuvani keväästä. Pikkukarhun talviuniajan tulisi jo loppua.

Olen ihan varma että pienellä neuvottelulla pääsemme molempia miellyttävään lopputulokseen. Sitä odotellessa toivotan sinulle mahdollisimman aurinkoisia oloja.

Terveisin, Stazzy

PS: Unohdin mainita, että minua ei haittaisi jos siirtäisit vähän sadepilviä kauemmas Brysselin päältä ensi viikonlopun ajaksi. En haluaisi pakata kumisaappaita mukaan sen yhden tyttökullan syntymäpäiville.

 • Meï
  Kommentti Lähettäjä: Meï
  29/03/2011 @ 10:16

  http://meteo.lesoir.be/#week lauantaina aurinkoa ja +22°, toivottavasti kelpaa.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  29/03/2011 @ 11:38

  :D Viimeaikaisten sateiden jälkeen, kyllä kelpaa.

 • fifin maman
  Kommentti Lähettäjä: fifin maman
  29/03/2011 @ 12:25

  Säidenhaltija voisi kääntää katseensa meidän puoleemme ja antaa lumen ja jään sulaa ja auringon paistaa sillai sopivasti, että ei liikaa lämpene, mutta tarkenisi vähemmällä vaatettamisella.

  Toisaalta sama sää kaikille ja jossain on pahempaakin keliä ja säätä.

  Mukavaa kuivan odottelua!
  Muuten, missä ne sun elukat luurailee, ei yhtään kuvaa niistä aikoihin?

 • Simpukka
  Kommentti Lähettäjä: Simpukka
  29/03/2011 @ 13:04

  Vettä on tullut tännekin yli oman tarpeen, joten voin liittyä anomuksesi allekirjoittajiin. Lisäksi anoisin muutamia aurinkoisia lämpöaaltoja Suomeen, jonne olen taas toukokuussa lähdössä. Silloin en haluaisi tehdä lumiukkoja, pilkkiä jäällä, enkä ostaa uutta lumikolaa.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  29/03/2011 @ 17:33

  Voi kuulkaa, juhannuksena ei tarvitse enää luoda lunta… ainakaan Etelä-Suomessa.

  Fifin maman,
  Pienet eläimet eivät ole hirveästi matkustaneet sitten Barcelonan reissun, mutta kunhan taas Brysseliin päästään. Manneken Poro.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!