Ei tervettä päivää nää

Koska en ole enää teini-ikäinen, enkä niin ollen myöskään teini-iän mitoissa, olen koettanut viime aikoina aktivoida itseäni liikkumaan hieman aiempaa enemmän. Jopa onnistuen. Ja siinä sivussa huomaten, että polveni eivät kestä isompaa rääkkiä, niiden kanssa paranee olla varovainen. Kalaöljylisällä ja kunnon venyttelyllä olen kuitenkin saanut polvet suht hyvin sietämään lisääntynyttä aktiivisuutta.

Sama selän kanssa. Minulla on pieni wanha selkäwika, joka toisinaan jumiuttaa alaselän tehokkaasti, ja ajattelin juuri piirtää ristiä seinään sen edestä että kuukausiin ei ole ollut ongelmia.

Mutta mitä silloin tekeekään huolimaton ulkosavolainen?

Missaa yhden portaan työpaikan rappusissa (sairaalat ovat hengenvaarallisia) ja iskeytyy koko painollaan vasemman jalan päälle. Päkiä, polvi, lonkka ja kaikki selän lihakset saavat toimia iskunvaimentimina. Tuleepahan tehtyä kokeellista tutkimusta siitä, kuinka kehon eri osat ovat yhteydessä toisiinsa.

Ja säilyvät tapetit kun ei tarvitse piirtää ristiä seinään.


Syytön rappukäytävä


 • Vendaval
  Kommentti Lähettäjä: Vendaval
  16/03/2011 @ 00:09

  Oletko koskaan käynyt osteopaatilla? Jos et, niin suosittelen lämpimästi. Mulla oli selkävaivoja monta vuotta, mutta osteopaatti niksautteli sen kuntoon :)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  16/03/2011 @ 00:44

  En ole edistynyt osteaopaatille, ihan selkeä savolainen rojekti

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!