Lisää televisiota ja Monte Carloa

[ennakkovaroitus] Jo otsikko kertoo mikä on aihe, joten jos jotakuta ei kiinnosta, voi palata takaisin sitten seuraavan tekstin puitteissa. [/ennakkovaroitus]

Minulla ei ollut nuorenakaan hirveää määrää fanitettavia laulajia tai näyttelijöitä. Muistan kirjoittaneeni noin 13-vuotiaana fanikirjeen yhdelle jääkiekkoilijalle. Hän jopa vastasi. Missähän kirje lienee nykyään, vai onko jo poltettu?

Nyt viisitoista vuotta myöhemmin on kuitenkin tunnustettava, että kun pari kuukautta takaperin luin työmatkalla erään pienen lehtijutun viimeisen palstan alareunasta kaksi tuttua nimeä, ensimmäinen reaktio oli "hiii-IH!". (Olisi liioittelua sanoa että "sydän jätti yhden lyönnin väliin", mutta ymmärsitte mistä puhun.) Siltä istumalta päätin, että Monte Carlon tämänvuotisia televisio-festivaaleja on päästävä katsomaan lähempää.

Cannesin elokuvajuhlat eivät aiheuta minussa juuri minkäänlaisia tunteita, siellä on kuitenkin liikaa ihmisiä, enkä minä niistäkään näyttelijöistä ketään tunne. Saatika, että tavallinen kuolevainen pääsisi sataa metriä lähemmäs punaista mattoa. Mutta minulle Criminal Minds on SE sarja, jonka kuudesta kaudesta olen nähnyt joka ikisen jakson. Ihan jokaisen. Joten Thomas Gibson ja Matthew Gray Gubler riittivät syiksi palata henkisesti sinne jonnekin 13-vuotiaan tasolle, syiksi pakata laukkuun kameran lisäksi iso vesipullo ja voileipä ja syiksi siirtyä Monacoon vielä toisenkin kerran avajaisseremonian jälkeen.

Enkä muuten ollut ainoa keskenkasvuinen paikalla kameran kanssa. Minä tosin en kiljahdellut. Vaikka onhan sillä aika valloittava hymy... Ja oli siellä muitakin näyttelijöitä, joista minä olin kykeneväinen tunnistamaan, noh, sormilla laskettavan määrän. Joten, vassokuu, kuvakokoelmaa Monte Carlon TV-festivaaleilta vuosimallia 2011.

Lennokkaat tytöt ovat kanadalaisia: vasemmalla Laurence Leboeuf ja oikealla Hélène Joy.


Quelques photos de la Festival de Télévision de Monte Carlo 2011. Vous allez reconnaitre notamment les messieurs Gray Gubler et Gibson des 'Esprits Criminels', mais peut-être aussi entre autres Travis Milne, Gregory Smith, Felicity Huffman ou William H. Macy....

(Pour info : ces photos peuvent être utilisées, mais avec la licence Creative Commons BY-SA 3.0.)

 • Loora
  Kommentti Lähettäjä: Loora
  10/06/2011 @ 10:43

  Toi blondi nainen on musta paljon tärkeempi! Se täydellinen nainen. Mun suosikksi sarjassa (jota en katso).

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  10/06/2011 @ 14:23

  Felicity Huffman, ellen ihan väärin kaikkea tulkinnut. Mutta joo, en mäkään katso.

 • Avelina
  Kommentti Lähettäjä: Avelina
  12/06/2011 @ 11:34

  Vautsi, pääsit näkemään Criminal Mindsin tähdet läheltä! Onhan se Matthew niin söpö! Eikö tullut kotonakaan pientä riemunkiljahdusta tai innokasta hyppelyä!!! :D

  Ja tuohan oli mieletön kokemus päästä katsomaan gaalaa paikan päältä ja vieläpä Monte Carlossa!

 • ella
  Kommentti Lähettäjä: ella
  12/06/2011 @ 16:55

  Katoin teidän yhteiskuvasta ekaksi että onpas Stazzyllä komea kaveri tuossa vierellä. Näytin vieressä istuvalle kaverillenikin. Sitten sanoin että tuo näyttää aivan siltä yhdeltä näyttelijältä…ai hitto sehän on SE “esprit criminel"-näyttelijä! Olihan se lievä pettymys kun olin jo alkanut suunnitella visiittiä sinnepäin että voisit esitellä meidät ;)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  12/06/2011 @ 17:28

  Avelina, lähinnä semmoista hömelöä hymyilyä :)

  Ella, voi ei :D
  Mutta saa tänne silti tulla, vaikkei mulla hirveästi olekaan komeita kavereita :D

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!