Hakeva ei tieltä eksy

Mitäs jos tehtäisiin pitkästä aikaa katsaus blogiin johtaneisiin avainsanoihin? Mukaan mahtuu kaikenlaista, vaikka suosituimmat ovatkin kuukaudesta toiseen samat: etsitään ohjeita lahjarasioiden askarteluun sekä kesätyön tai asunnon löytämiseen Ranskasta. Myös matokomposti ja hyvin vakavasti otettavat ohjeet suositun blogin tekemiseen kiinnostavat.

Entäs sitten ne muut?

mehiläiset
Jaa että etsitään hunajantuottajia. Minusta mehiläiset ovat aavistuksen verran pelottavia pistimensä kanssa, vaikka ymmärränkin niiden tärkeyden ekosysteemille.

liekehtivät sydämet
Harlekiinikamaa, selvästi. Mitäs jos ottaisi tavoitteeksi kirjoittaa blogissa kerran kuussa Harlekiinikelpoisen novellin? Saisikohan sillä lukijoita?

sohvan päällinen
Meidän sohvan päällinen on harmaa, ja vähän semmoista ikävän muovista kangasta. Pitäisi varmaan joskus sijoittaa kunnolliseen.

äänekäs jääkaappi
Suosittelen lämpimästi ottamaan yhteyttä johonkuhun jääkaappialan ammattilaiseen. Tällä kohtaa Stazzy-täti ei osaa neuvoa. Paitsi sen verran, että ääni ei ole vaarallista niin kauan kuin sisus pysyy viileänä.

"häämöttävä"
Miksi lainausmerkit? Mitä "häämöttää" portaiden yläpäässä? Etsijälle annan ihan ilmaisen blogivinkin. The "Blog" of "Unnecessary" Quotation Marks on "hupaisa".

hanan asennus tuntia
Nimimerkillä "kokemusta on", hanan asennus sujuu tunnissa jos ei unohda, että tiivisteetkin voisivat olla ihan kiva asia. Jos unohtaa, hommaan menee ulkosavolaisittain kaksi päivää.

karvasta kiinni
Hiuksenhieno hakusana. Karvan mitan päässä.

PALJAAT VARPAT
Saamasi pitää:

miten tehdään ploki panfuu
En tiedä. Ei jummarra.

pullo pusoleetä
Uuden posoleen, tai autenttisemmin Beaujolais'n aika on marraskuussa. Silloin sitä myydään Alkossakin. Näin keskellä kesää en osaa sanoa.

ranskalainen huumori
Kerro minullekin kun tulee vastaan.

yyyyyyyh
Ehdoton lempparini! Nauroin tälle ääneen pitkään ja hartaasti. Yyyyyyyyyyh!

 • Kaarina
  Kommentti Lähettäjä: Kaarina
  26/05/2011 @ 11:22

  Hauskoja!

  Voin antaa vinkin sille “miten tehdään ploki panfuu” -kyselijälle. Kannattaa etsiä lisätietoja täältä:
  http://blog.panfu.fi/category/omat-blogit/

  :)

 • Fifi
  Kommentti Lähettäjä: Fifi
  26/05/2011 @ 12:11

  Eiku Liekehtivät sydämet on ihana 90-luvun puolivälin TF1:n kesäsaaga “Les coeurs brûlés", jonka pääosassa oli Mireille Darc! Mulla on koko sarja DVD:llä <3 Tosin en oikein usko, että olisit postannut ko. TV-sarjasta. Menenkin tätä tietä googlettamaan “liekehtivät sydämet” ja katsomaan, päädynkö uudelleen tänne… :D

 • Fifi
  Kommentti Lähettäjä: Fifi
  26/05/2011 @ 12:17

  Hahaaaaaa! Googletin, ja sun blogi on ihka ensimmäinen hakutulos. Tosin liekehtivät sydämet eivät suinkaan esiinny varsinaisessa omassa postauksessasi, vaan… allekirjoittaneen kommentissa. o_O

  Pahoittelen! :D

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  26/05/2011 @ 13:22

  Höhö höhö.

  Voi Fifi!

  Ja ei ole ihmekään että panfu ei ollut tuttu, en taida ihan kuulua kohderyhmään. Kysymys kuuluukin, että miten sillä on eksytty minun blogiini :)

 • Katja
  Kommentti Lähettäjä: Katja
  26/05/2011 @ 16:30

  Yyyyyyyh!

  Mulla tämän päivän paras oli “alapää paljaana", ehkä se vei johonkin mieltäylevöittävään joukkotapahtumaan synnytyssalissa reilut viisi vuotta taaksepäin?

 • Joku
  Kommentti Lähettäjä: Joku
  28/05/2011 @ 18:02

  “Saisi".

  :-P

  (Älä ota vakavasti, koska jos otat, saan vastaukseksi että yyyyyh. En voinut vastustaa “kiusausta". ;-)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  28/05/2011 @ 21:49

  Yyyyyyh.

 • Joku
  Kommentti Lähettäjä: Joku
  29/05/2011 @ 14:07

  No niin, olimme samaa mieltä. :-)

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!